1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman Arkham City problem z odczytem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Thoudy, Październik 20, 2011.

  1. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    Witam mam taki duży problem otóż nagrałem batmana w programie clonedvd według instrukcji na forum i wkładam do napędu, i pisze mi że do odpalenia gry potrzebna jest aktualizacja której mi xbox nie znalazł i mam na jakąś tam stronke wejść.
    Proszę was o pomoc z góry dzięki i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    Nie wiem, ale jak mi powiesz jak to sprawdzić to ci podam.
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wejdz w ustawienia na konsoli i znajdz dane systemowe:)
     
  6. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ustawienia systemu > Ustawienia konsoli > najeżdżasz na Dane systemowe i po prado masz: Wersja interfejsu (w moim przypadku to): 2.0.13604.0.
     
  7. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    no to mój dash to 2.01.12625.0
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    to masz za stary, potzrbny jest 15399 lub 13604
     
  9. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    Osz k**wa Oo i tak jutro ide do serwisu to mi koleś zrobi ale musze wiedziec jak samemu przerobić konsolę żeby na przyszłość umieć...
     
  10. pudel21

    pudel21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale konsole masz już przerobioną.
     
  11. Michał Kuniak

    Michał Kuniak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam nagrałem batmana przy pomocy clonedvd, po włożeniu go do xboxa pokazuje sie "Zagraj w grę", klikam, pojawia się czarny ekran i przechodzi z powrotem do ekranu głównego konsoli. Mam dash 604
     
  12. OrangeMan

    OrangeMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Biestrzykowice
  13. Michał Kuniak

    Michał Kuniak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale 604 to chyba najaktualniejszy ?
     
  14. wenox

    wenox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam to samo wgrałem nową wersje dasha 13604 ale nic to nie dało dalej ten komunikat wyskakuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum