1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman Arkham City problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez snake210196, Marzec 19, 2013.

  1. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, wie ktos moze jak poprawnie nagrac w/w gre? Stracilem juz 2 plyty Verbatim, za pierwszym razem ustawilem layerbrake na optimal na za drugim na 2133520 i za kazdym razem mam blad I/O, w logu jest cos tam Invalid Write Adrress duzo razy . Nagrywam zwykla nagrywarka LC z PC, dowiedzialem sie ze nie trzeba miec do Batmana Ihasa. Z gory dzieki za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    nie trzeba nagraj clonem cd z pliku .dvd . szybkość x2.4nagrywania i przeskanuj gre abgx360 na ustawieni autofix level 3 poprawi jak coś namieszałeś z tym plikiem. i z abgx to jest ustawienie do lt 3.0
     
  4. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kiedys probowalem nagrywac gry przez clonecd i same problemy ale zobacze z batmanem moze akurat
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak nie pomoże to ustaw layer break na sztywno wpisz 2086912
     
  6. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wieksze szanse sa na tym layerbrake 2086912 czy przez clone cd? bo ostatnia plyta mi zostala :)
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    skasuj .dvd przeskanuj abgx zrobi nowy .dvd nagraj w clone
     
  8. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzieki wielkie dam znac czy sie udalo.
     
  9. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie widzę dokładnie staje ci nagrywanie w 97 % jeśli tak to żadnym clonem nie nagrywaj tylko imgburn dajesz nagrywać do końca płyty i błędu nie będzie i zamykasz ścieżkę na końcu to ważne jak będziesz nagrywał to pisz na gg to ci pomogę patrz sygnaturka pozdrawiam
     
  11. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak nagrywam imgburnem to mam blad I/O. juz nie wiem czym mam nagrywac. Przez jakis czas myslalem ze to moze przez to ze gra jest xgd3 i na zwyklej sa problemy ale najnowszego Far Cry przeciez nagralem bez zadnych problemow a tez byl xgd3,
     
  12. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W jakim % podczas nagrywania wywala błąd a najlepiej to pisz mi na gg bo widzę że tak się nie dogadamy
     
  13. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra, jakby co to napisalem na gg :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum