1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

batman arkham city problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Toushiro90, Sierpień 25, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Toushiro90

    Toushiro90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem dzisiaj na giełdzie grę batman arkham city.
    Po włączeniu gry wyskakuje komunikat ze dostepna jest aktualizacja na xbl ( zaznaczam opcję anuluj )
    Gra uruchamia się normalnie, działa przez ok 5 min rozgrywki po czym wyskakuje komunikat:

    "Wykryto uszkodzone zawartości do pobrania

    Jesli zawartosc jest uszkodzona pobierz ja ponownie lub usun za pomoca interfejsu xbl"

    Proszę o pomoc czy gra jest uszkodzona i muszę ja odda/wymienic?

    Czy mozna ściagac aktualizacje z pirackich gier?

    Proszę napisac co powinienem zrobi w tym wypadku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    TU można pobierać normalnie.
     
  4. Toushiro90

    Toushiro90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    #up nie za bardzo rozumiem, co mam zrobic w mojej sytuacji?
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zeby zagrac pewnie musisz zaktualizowac dasha bo masz starego , zrob aktualizacje jesli masz przerobke najpierw luknij jaki masz stary dash a jesli oryginal i konsola bez przerobki to nie ma sie czym martwic
     
  6. Toushiro90

    Toushiro90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    To aktualizuj bez problemu, nie usunie Tobie przeróbki :)
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To jest aktualizacja gry nie dasha. tzw. Title Update. Aktualizuj.
    Edit:
    Tak
     
  9. Toushiro90

    Toushiro90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mozna aktualizowac piracka gre bezposrednio z xbl?
     
  10. mathis134

    mathis134 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki sam problem, poradzicie co zrobić ? Jak zrobić Title Update ?
     
  11. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    masz napisane przeciez co zrobic, zaktualizowac gre, a Title Update sie nie "robi" tylko sie pobiera
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum