1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman Arkham City XBOX360-COMPLEX - Problem z zawartością do pobrania. RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kb18, Styczeń 29, 2012.

  1. kb18

    kb18 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hej, mam problem ponieważ nie mogę włączyć gry. Podczas uruchamiania pojawia się taki ekran : ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting. Mam konsole z RGH
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    żle dograne dcl lub nie właściwe dla rgh/jtag
     
  4. kb18

    kb18 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co to DCL i jak mogę to wygrać?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tu nie chodzi o dlc. Zainstaluj grę na dysku, powinna odpalić. Inne osoby pisały, że pomaga połączenie z xbl - wtedy gra się aktualizuje i podobno działa normalnie.

    //a widzę, że masz rgh, więc odpalasz grę z dysku. Ja u siebie nagrałem na płytę i miałem taki sam błąd - instalacja na hdd rozwiązała problem.
     
  6. kb18

    kb18 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hej, zainstalowałem batmana na dysku. Zrobiłem to za pomocą iso2god. Nadal jest ten sam problem. Czy powinienem nagrać na płytę i wtedy nagrać na dysk?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Ja mam w xex na dysku usb i dziala bez problemu

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum