1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman.Arkham.City.XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maly0406, Styczeń 5, 2012.

  1. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam. Czy moge śmiało wypalać gre ? To pierwszy raz kiedy przepuszczam gre XDG3 przez nowego AGBX :)
    http://s1.pokazywarka.pl/i/848271/389573/d.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. riddle13

    riddle13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na twoim miejscu przepuściłbym jeszcze raz przez abgx. Czasami zdaza się tak, że nie przechodzi za pierwszym razem.
     
  4. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Drugi raz wyszło tak samo. Czyli jak wypale gra nie bedzie chodziła ?
     
  5. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    Ustaw Autofix na Lvl3 i pusc 2 razy dla pewnosci jak bedzie wszystko na zielono a na bank bedzie to wtedy wypalaj
     
  6. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jaki masz LT? 3.0 czy 2.0?
     
  7. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Lt 2.0 , a jaka jest rożnica między audiofix lvl.3, a lvl.2 ?? Przepuscilem na AutoFix LvL 3, i za 2 razem wszystko na zielono. Dzięki wielkie :)
     
  8. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie jestem pewien, ale jak 2.0 to chyba starym abxem trzeba robić. Bo nowy dogrywa tylko pod 3.0, ale jak pisałem mogę się mylic
     
  9. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Kurcze, musze to sprawdzić. :]
     
  10. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na pewno bo wyszły tablice dae.bin które są w nowym dashu i w starym po cichej, wartości z tych tablic sa w nowym agbx
     
  11. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ale to jest gra XDG3 to starym agbx chyba nie sprawdze. Czyli te gry które nie mają XDG3 musze sprawdzać starym agbx'em tak, bo teraz się juz pogubiłem. Sory za takie pytania, ale jestem "zielony" w tych sprawach.
     
  12. cisekraz

    cisekraz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    mialem ta sama wersje Batmana na lt 2.0 i nie przepuszczalem przez agbx. Gra instalowala sie na dysku i chodzila:)
     
  13. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz lt 2.0 to nagrywasz tak jak jest. Jak masz lt 3.0 to przepuszczasz przez nowego abgxa.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  14. riddle13

    riddle13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gry z topologia (abgx360 1.6) nie pojda na lt. 2.0
     
  15. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Czyli jak mam LT 2.0, to mam przepuszczać wszystkie gry przez agbx 1.0.5 (nawet XGD3), natomiast jak bede miał przerobionego na LT 3.0 to bede musiał przepuszczać przez 1.0.6 tak ? Bo słyszałem, że 1.0.5 nie czyta gier XDG3. Teraz jak juz przepusciłem przez 1.0.6 to co mam zrobic, zeby przywrócić tą pierwotną wersję, bo przez 1.0.5 nie moge przepuscic bo XGD3 ?
     

Poleć forum