1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman: Arkham Origins (2013) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 22, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Batman.Arkham.Origins.XBOX360-COMPLEX

    [​IMG] View attachment 357


    DVD1 - Gra SP
    DVD2 - Multiplayer i pakiety językowe [GER, ESP, FRA, ITA]
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adios14

    adios14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kruszwica
    czyli mozna nagrac tylko jedna plyte?
     
  4. Rincewind

    Rincewind Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    @adios14
    Hmm, pomyślmy. Posłużę się może cytatem: "Dvd 1 -gra SP. Dvd 2 - Multiplayer i pakiety językowe". Cóż to może oznaczać? Myślę, że autor miał na myśli to, że jeżeli chcesz zagrać w singla, to nagrywasz tylko pierwszą płytę. Natomiast jeżeli chcesz zagrać w multi, to musisz nagrać drugą płytę. W przypadku gdy chcesz grać w singla i multi (albo masz chętkę na tryb fabularny po włosku), to musisz wypalić 2 płyty. Odsyłam do podstawówki na kursy czytania ze zrozumieniem i logicznego myślenia.
     
  5. lewy970

    lewy970 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Modrzyca
    Wie ktoś może czy gra ma zabezpieczenie CIV ?? jak ktoś wie proszę dajcie znać:)
     
  6. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Nie ma CIV. Gra chodzi nagrane zwykłą nagrywarką:)
     
  7. Resoort

    Resoort Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    o kurcze..ale numer. Mam Ihasa, wszystkie gry do tej pory które wypalałem były okej (GTA V, Fifa 14 i wiele innych pod xdg3), zero błedów w ImgBurnie, weryfikacja pomyślna ...a tu na 44% instalacji DVD 1 pojawia się "wytrzyj szmatką" :/

    Chyba nikt nie ma takiego problemu, myślicie, że przypadek i mam spróbowac jeszcze raz nagrać?
     
  8. horse

    horse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Pewnie że próbuj jeszcze raz. Ja osobiście miałem już kilka takich przypadków że za 1-szym razem błąd ze szmatką(Forza horizon, GTAV, Bioshock Infinite...) a za drugim razem nagrało się wszystko prawidłowo.
     
  9. Resoort

    Resoort Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ..fakt. Zauważyłem, STAN moich verbatimów ;) kolega mi takie oddał, w fatalnym stanie ;) Trzeba iść sobie zakupić nowe ;) Aż dziwne, że się nagrało w 100% z weryfikacją nawet :)
     
  10. balekk

    balekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    czy tryb multiplayer tylko działa w sieci? tzn. na dwa pady dalej nie można grać?
     
  11. bastieu89

    bastieu89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam Batmana przez ihas tak jak zawsze predkość x4 oczywiscie Verbatim. Wszystko ustawione pod gry z CIV i wyskakuje mi "Nieobsługiwany dysk" czy ktoś może wie gdzie jest problem ?
     
  12. cwieq89

    cwieq89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Cofnięte do topologii 2.0, nagrane zwykłą nagrywarką na Platinum'kach i śmiga aż miło ;) instalacja na dysku bez problemu, oczywiście z trickiem MP3 :)
     
  13. Golon

    Golon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem , włączam grę pogram 5 min i zawiesza mi się w tym samym momęcie za każdym razem. A gdy chce zainstalować a dysku to 51 % i przetrzyj ściereczką.
    Tyle że verbatimy nowe żadnej ryski, nagrywarka ihash, wszystko się perfekcyjnie wypaliło prędkość 2,4. I nie wiem czy sciągnąć jakiś inny obraz i nagrać czy co zrobić?
    Bo widziałem już na innych forach parę osób miało ten problem ale nigdzie nie uzyskałem odpowiedzi co zrobić.
     
  14. bastieu89

    bastieu89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja już problem rozwiązałem, przepuściłem obraz jeszcze raz przez ABGX dograłem topologie i śmiga.
     
  15. desupl

    desupl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    72
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja mam troszkę inne pytanko.

    Chodzi mi o zakup batmana w polskiej wersji jezykowej - mieszkam w norwegii i zbytnio nie wiem czy będzie tak jak z arkham city (bez różnicy w jakim kraju się kupiło - były polskie napisy)

    Orientuje się ktoś?
     
  16. rewaczek

    rewaczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co do verbatimek ze się nie wyplaja to podobno na rynku sa dwa rodzaje Tajwan i Singapur i dlatego błędy wychodzą ,pytajcie o singapur
     
  17. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    Będzie działało bez problemu bo to wersja multijęzykowa kupuj śmiało
     
    1 osoba to lubi.
  18. luki161

    luki161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Podbijam mam ten sam problem, wcześniejsze obrazy wypalane tą samą metodą i szły bez problemu.
     
  19. arbeiht

    arbeiht Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak przepuszczasz przez abxa to pokazuja cie się te napisy na zółto? [​IMG]

    bo mam ten sam błąd "dysk nie jest obsługiwany" i czy dogranie ap25 pomoze mi?
     
  20. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Obraz masz pod lt 3.0 usuń pamięć podręczną i wyłącz xboxa.
    Jeśli byś dogral topologie obraz byłby pod lt 2.0..
     
  21. kamil23

    kamil23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    normalna nagrywarka, LT.3 po nagraniu wyskakuje info o nieobsługiwanym dysku.. Nie przepuszczałem obrazu przez ABGX.. Rozumiem że wystarczy przepuścić przez abgx i wszytsko smiga tak??
     
Wczytywanie...

Poleć forum