1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman: Arkham Origins problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kwasniewski, Listopad 25, 2013.

  1. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam xboxa rgh i poprzerzucałem wszystko itd i fajnie tylko gdy gra sie ładuje i jest menu i po nacisnieciu przycisku start sie wyłacza cala konsola
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakiego posiadasz dasha? Gra przerobiona do XEX/GOD?
     
  4. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w grze były 2 cd i obydwa wypakowałem Xbox-Image-Browser a dasha jak sprawdzic?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    NXE > System > Dane systemowe - tam będzie pisało np. D: 2.0.16203.0.

    Usuń obecnie całą grę z dysku (Obie płyty)
    DVD1 przerób do GOD i wrzuć do katalogu z grami. DVD2 nie jest potrzebne do grania.
     
  6. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak przerobie przez iso2god tez bedzie dobrze? a ten folder co wrzucilem do content też usunąć ? dash to 2,0,16537,0
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń wszystko i na nowo zainstaluj grę czyli:
    1. Przerób DVD1 (ISO) do GOD (programem ISO2GOD) po czym wrzuć przerobioną grę na dysk konsoli tam gdzie trzymasz gry.
    2. Włącz grę.
     
  8. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra zrobiłem tak wszystko gra super dzieki ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum