1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman Arkham Origins RGH PROBLEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Manhun, Grudzień 3, 2013.

  1. Manhun

    Manhun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam batmana: AO w XEX na dysku. Było tak, że jakoś raz skończyłem grać i potem chciałem znowu, patrzę i jest napisane "zapis uszkodzony". Zacząłem przechodzić grę od początku i jakoś po misji w której trzeba śledzić lokalizator Bane'a wyskoczył błąd. Nie pamiętam co było dokładnie napisane ale coś z zawartością do pobrania chyba i wywaliło mnie z gry. Gdy znowu wszedłem w gre tak jak wcześniej było zapis uszkodzony. Nie mam pojęcia o co chodzi. Przeskanowałem wszystko przez XM360 i nie mam tez zadnego DLC z batman: AO. Nigdy wcześniej się z czymś takim nie spotkałem. Pomocy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przerób obraz ISO do GOD i wrzuć na dysk konsoli. Czasami gry w XEX nie chcą poprawnie działać.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Manhun

    Manhun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki bardzo za pomoc. Przerobilem do GOD i cala gre przeszedlem bez problemow ;) Dzieki bardzo jeszcze raz
     
  5. soter85

    soter85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemka ,pisze tutaj bo problem dotyczy też włąasnie gry.mam fsd3 i chce usilnie zagrac w tego batmana ale mam problem.przerabiam obraz na fsd kopiuje na dysk konsoli albo z dysku zew. albo za pośrednictwem kompa(fillemozilla) i gry nie widac nie ma jej w bibliotece .Kasuje dane i też nic.Przerabiam na GOD i też nic ,ale ciekawostką jest dla mnie to że jak włącze w kosoli xm360v2.0d i scanuje dysk konsoli to obraz gry w GOD znajduje i z tego też poziomu moge gre uruchomic.Skoro moge ja uruchomik to dlaczego nie mam jej w bibliotece jak wszystkie gry?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Poniewaz wysypal sie fsd. Trzeba na n9w9 wgrac menu

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. soter85

    soter85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Akir a mozesz troszke jasniej jak laikowi wytlumaczyc albo dac tutka?.tzn fsd szwankuje?

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. soter85

    soter85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeczytalem n9w9 a jak spojrzalem na klawiature to sie zorientowalem ze chciales napisac nowo.. A jak wgram nowe fsd to strace skorki, save gry i gry? A ma ktos sprawdzony fsd3 bez bugow?

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. soter85

    soter85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestem prawie genialny wgrałem xexmenu skasowałem stary FSD zkopiowałem nowy ten do którego podałeś link i odpalił,lecz w bibliotece nie ma żadnych gier ,o co chodzi,jakis reset musze jeszcze zrobić żeby sie pojawiły a,i w tym pliku z FSD nie było folderu DAta a na konsoli był,może dlatego gier nie widzi??a co to ta ścieszka default,??
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gier nie ma, bo ścieżki do katalogów z grami się usunęły. Musisz na nowo ustawić.
    Punkt 3.1. - http://xboxforum.pl/artykuly-196/jtag-i-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-8-a-145552/

    Ścieżka default - co i jak? Jeżeli ustawisz ścieżkę do pliku default.xex (w folderze FSD) to przy uruchamianiu konsoli automatycznie włączy ci się FSD. Jak tego nie ustawisz to będzie się org dash odpalał.
     
    1 osoba to lubi.
  13. soter85

    soter85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odpala sie elegancko bo była taka sama nazwa ,dzieki juz kombi

    Pixel normalnie bym cie uściskał przez przypadek dzieki tobie doszedłem dlaczego niektórych gier mi FSd nie widzi.Mianowicie jak obraz jest w god ti gry kopiuja sie do content/0000000000.... a ścieszka w fsd była ustawiona na folder GRY ,a ja sie dziwiłem dlaczego nie ma kilku gier.Dodałem druga sciezke i mam obecnie o 7 gier wiecej,**********
     
Wczytywanie...

Poleć forum