1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman Arkhan Asylum - G.O.T.Y a podstawowa wersja.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez i.T, Maj 14, 2010.

  1. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam,

    Chciałbym dowiedzieć się czy prócz możliwości wyświetlania obrazu 3D, wersja G.O.T.Y różni się czymś jeszcze od podstawowej?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak, ma jeszcze mapy z dodatkowymi chalengami, które były dostępne na xbox live. :)
     
  4. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. yeshyk

    yeshyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Warto dopłacić do G.O.T.Y ?
     
  6. KamilMasterPL

    KamilMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    basman

    a są jakieś dodatkowe archiventy ?? :] w g.o.t.y ??
     
  7. graba

    graba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.O
    nie,te same co w podstawce.tylko ze jak juz grales w podstawke a odpalisz goty to achivmenty bedzie ci liczylo od nowa...
     
Wczytywanie...

Poleć forum