1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jawos13, Marzec 21, 2012.

  1. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem z grą batman arkham city nagrałem wszystko według poradnika ale jak już się nagrało w imgburnie, miała się zacząc weryfikacja i wyskoczył jakieś komunikta że coś tam failed i otworzył się napęd więc wziąłem wsadziłem płytke do xboxa i wszystko elegancko się włącza gra po polsku ale gdy juz uruchamia się misja zaczyna się jakiś filmik i wyskakuje komunikat xboxa żę wykryto uszkodzone zawartości do pobrania. Jeżeli zawartośc jest uszkodzona pobierz ją ponownie lub usuń ją za pomocą interfejsu głównego konsoli xboxa. Batman arkham city powroci do interfejsu głownego konsoli xbox. Wie ktoś co teraz można zrobic ? Prosiłbym o szybką odpowiedź. Pozdrawiam.
    EDIT: Doczytałem w necie że aktualizacja gry pomaga niestety mi aktualizacja przez pendrive nic nie pomogła chyba że źle to zrobiłem a mam pytanie odnośnie aktualizacje przez live czy nie oflagują mi konsoli jeżeli przy sprawdzaniu obrazu abgixem wyskoczyło mi DMI is unverified i SS is unverified ?
    Poradził sobie ktoś z tym problemem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    nagrywane zwykla nagrywarka czy ihasem?
     
  4. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zwykłą nagrywarką przed chwilą udało mi się zaktualizowac batmana przez live to teraz pisze błąd płyty przeczysc czysta szmatką
     
  5. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    w takim razie gra zle sie nagrała
    jakich płyt uzywasz?
     
  6. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    emtec, to co spróbowac jeszcze raz w inny sposób czy nic się nie da zrobic ?
     
  7. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    najpewniej bedzie jak nagrasz na verbatimie
     
  8. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No ale niestety nie posiadam verbatimów ponieważ nie dawno kupiłem konsole i gratis dostalem te 2 czyste płytki a jak myślisz zmiana ustawień coś da czy to loteria czy się dobrze nagra czy nie ?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  10. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrywam clone cd prędośc 2x nagrywa się już 13 minut i 0% cały czas a napęd pracuje
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  12. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ciesiel91 aktualizacja gry przez xboxa live pomogła ale teraz pojawił sie inny problem z błędem płyty- przeczyśc czystą szmatką więc ten link co wysłałeś nie wiele pomoże. Nagrywam teraz to jeszcze raz cdclone i 30 min sie nagrywa i caly czas było 0 % a teraz bufor danych i bufor subkanałow ma 100% ale pasek postępu dalej ma 0%
     
  13. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki napęd w konsoli?
     
  15. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Z jaką prędkością nagrywało?
     
  17. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    2x-3x ale to raczej nie jest wina konsoli tylko złego obrazu lub źle nagranej płyty ?
     
  18. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wypowie się jeszcze ktoś?
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dograło "Topologię" pod LT 3.0?
     
  20. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chodzi o to czy przepuściłem go przez abgxa ?
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, czy "Topologia" się wgrała (Topology data is currently verified)?
     
Wczytywanie...

Poleć forum