1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman xdg3 ... nic nie daje rady, esperanza ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sirczarny, Listopad 9, 2011.

  1. sirczarny

    sirczarny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    opole
    witam

    nadal nie moge nagrac tej gry ani zadnej innej xdg3 :/ zwykle gry nadal nagrywam normalnie tylko te sie nie przechodza :/ podobno nie da sie nagrac na plytach esperazna czy to prawda? ktos moze obalic ten mit? bo ja juz nie wiem co jest nie tak probowalem wszystkiego. aha clonecd nie potrafi mi otworzyc pliku dvd jesli jest layer break pod xgd3 ... wywala bledem tez tak macie ? czy mam otworzyc plik iso clonemcd?


    tutaj log z ostatniej batalii z batmanem :/


    I 18:49:38 ImgBurn Version 2.5.6.0 started!
    I 18:49:38 Microsoft Windows 7 Home Premium x64 Edition (6.1, Build 7600)
    I 18:49:38 Total Physical Memory: 8*368*628 KB - Available: 5*681*140 KB
    I 18:49:38 Initialising SPTI...
    I 18:49:38 Searching for SCSI / ATAPI devices...
    I 18:49:38 -> Drive 1 - Info: DTSOFT BDROM 1.05 (H:) (Virtual)
    I 18:49:38 -> Drive 2 - Info: ATAPI iHAS324 B AL1B (F:) (ATA)
    I 18:49:38 Found 1 DVD±RW/RAM and 1 BD-ROM!
    I 18:52:42 Operation Started!
    I 18:52:42 Source File: E:\Download\Batman.Arkham.City.XBOX360-COMPLEX\complex-batmanac\complex-batmanac.dvd
    I 18:52:42 Source File Sectors: 3*989*825 (MODE1/2048)
    I 18:52:42 Source File Size: 8*171*161*600 bytes
    I 18:52:42 Source File File System(s): ISO9660
    I 18:52:42 Destination Device: [2:0:0] ATAPI iHAS324 B AL1B (F:) (ATA)
    I 18:52:42 Destination Media Type: DVD+R DL (Disc ID: RICOHJPN-D01-67)
    I 18:52:42 Destination Media Supported Write Speeds: 2,4x
    I 18:52:42 Destination Media Sectors: 4*267*040
    I 18:52:42 Write Mode: DVD
    I 18:52:42 Write Type: DAO
    I 18:52:42 Write Speed: 2,4x
    I 18:52:42 Link Size: Auto
    I 18:52:42 Lock Volume: Yes
    I 18:52:42 Test Mode: No
    I 18:52:42 OPC: No
    I 18:52:42 BURN-Proof: Enabled
    I 18:52:42 Write Speed Successfully Set! - Effective: 3*324 KB/s (2,4x)
    I 18:52:42 Book Type Setting: DVD-ROM
    I 18:52:42 Advanced Settings - Force HT: Yes, Online HT: Yes, OverSpeed: No, SmartBurn: Yes
    I 18:52:42 User Specified L0 Data Zone Capacity: 2*133*520
    I 18:52:42 Set L0 Data Zone Capacity Succeeded!
    I 18:52:42 Filling Buffer... (40 MB)
    I 18:52:43 Writing LeadIn...
    W 18:53:56 Failed to Write Sectors 0 - 31 - Reason: Timeout on Logical Unit
    W 18:53:56 Retrying (1 of 20)...
    W 18:54:57 Retry Failed - Reason: Timeout on Logical Unit
    W 18:54:57 Retrying (2 of 20)...
    W 18:55:58 Retry Failed - Reason: Timeout on Logical Unit
    W 18:55:58 Retrying (3 of 20)...
    I 18:56:45 Abort Request Acknowledged
    W 18:56:59 Retry Failed - Reason: Timeout on Logical Unit
    E 18:56:59 Failed to Write Sectors 0 - 31 - Reason: Timeout on Logical Unit
    I 18:56:59 Synchronising Cache...
    W 18:57:06 User opted to skip the 'Close Track/Session/Disc' functions.
    E 18:57:06 Failed to Write Image!
    E 18:57:06 Operation Aborted! - Duration: 00:04:24
    I 18:57:06 Average Write Rate: N/A - Maximum Write Rate: N/A
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    a nie mozesz po prostu nagrac na verbatimie?
     
  4. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przecież napisał że próbował wszystkiego, więc pewnie nagrywał już na verbatimach. Zobacz na innym obrazie.
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  6. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Ja nie rozumiem tego, nie dość, że masz gry za darmo prawie to żałujesz dać te 3 zł więcej na płytę... Nagraj na Verbatimie i po sprawie.
    A jak nie chcesz wydawać na płyty to zrób RGH i po problemie:D
     
  7. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi się batman nowy nagrał na esperanze ale na dysk się nie da zainstalować przy 50% bład wyskakuje potem już same błedy były przy grach więc zamówiłem na allegro platinumy na których się nie zawiodłem .Tobie radze kupywać Platinumy,Emtec'ki lub verbatimy
     
  8. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Titanumy jeszcze dają radę:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum