1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

batman z płyty ok-z hdd "brak autoryzacji"-lt 3.0+verbatim+ ihas

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez andrewpl, Styczeń 21, 2012.

  1. andrewpl

    andrewpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ozorków
    Nagrałem nowego batmana ,battlefielda 3 na ihasie imgburnem na verbatimach,wszystko zgodnie z opisami i po instalacji na dysku słychać jak mieli płytę (tak dziwnie jakoś...jakby stukanie) i po chwili" brak autoryzacji..."Po odinstalowaniu gra odpala normalnie z płyty. LT 3.0
    Cache boxa czyściłem dla pewności......
    Co robię nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    a jaką nagrywarką nagrywałeś? Jeśli to nie był iHas to nie pograsz z HDD
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przecież napisał...

    Specjalny fw do nagrywarki masz wgrany? Dash 'metro'?
     
  6. andrewpl

    andrewpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ozorków
    FW w ihasie "odpowiednie", gry przeszły przez abgx i wszystko na zielono......Dash metro.........
    Jest możliwość,żeby box był źle przerobiony nalt3.0 (np.gość mi wrzucił 2.0 zamiast 3.0 ....? ) czy raczej coś skopane podczas nagrywania.....?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. andrewpl

    andrewpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ozorków
    No właśnie co do tego nie mam pewności...nagrywał mi to brat u siebie....podobno zgodnie z opisem...
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To zapytaj, wydaje mi się, że nie ma innej przyczyny.
     
  10. andrewpl

    andrewpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ozorków
    tak dla pewności...jaki jest najnowszy imgburn i jak go ustawić prawidłowo?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. andrewpl

    andrewpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ozorków
    Jeszcze jedno.......odpaliłem sobie Read Dead Redemption (lt 3.0) i byłem podpięty pod live...może to mieć jakieś znaczenie, czy raczej mam źle nagrane płyty(battlefield 3 i Batman) ????
     
Wczytywanie...

Poleć forum