1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

batman

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez samael666, Grudzień 3, 2011.

  1. samael666

    samael666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pytanie moze glupie ale jestem nowy w temacie xbox wiec prosze o wyrozumialosc : chce grac w Batman: Arkham City offline i czy przez takie granie mozna zalapac jakas flage badz ban ?czy to tylko online ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak tak wpadnie Ci oddział komando foki z Jokerem na czele i buchną Ci konsolę. jak grasz offline to nie przejmujesz sie rzeczami takimi jak ban czy flaga
     
  4. samael666

    samael666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a trzeba jakos ustawic clonecd pod xgd3 czy tak samo ma byc jak z xgd2?
     
  5. GeT

    GeT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    tematy zakładaj konkretniej a nie napiszesz batman i koniec
    możesz grać offline do woli
     
  6. samael666

    samael666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok rozumiem . tylko nadal chcialbym wiedziec czy clone cd mam jakos do xgd3 specjalnie ustawic czy tak jak to jest pod xgd2
     
  7. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    poczytaj sobie na forum. nawet nie napisałeś czy masz lt 2.0:p bo jak nie to batman nie poleci.
     
  8. samael666

    samael666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam lt 2.0 wszystkie xgd2 smigaja dlatego pytam czy cos mam w ustawieniach clonecd zmieniac
     
  9. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ixcover.nets.pl/poradniki/XGD3.pdf nie można poszukać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum