1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battelfield 3-tekstury!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kichy, Listopad 15, 2011.

  1. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam potrzebuje paczkę tekstur do ściągnięcia do battlefielda 3 żadne linki z megauploud mi nie działają ma ktoś z jakiegoś innego źródła.Dzieki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nikt nie pomoże???:(
     
  4. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Odświeżanie po upływie 24h
     
  5. ziombel86

    ziombel86 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    też by mi się przydały te tkestury. Ktoś mógłby pomóc?

    Moderatorze MrDraiger za co ten warn załozycielowi tematu? Przecież nie mineło 24 h (napisał 15 o 21:45, a podbil o nastepnego dnia o 14:40, do 24h zostalo 7h)
     
  6. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    No właśnie? Nie minęło 24h a już odświeża? Czytaj regulamin ze zrozumieniem? I ja mu żadnego warna nie dałem.
     
  7. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sorki zapomniałem się ale ja nie prosiłem o warna tylko o te teksturki:)pomoże ktoś?
     
  8. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bardzo proszę o te teksturki:)
     
  9. bonio4

    bonio4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
  10. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    szkoda ze ten link się w ogóle nie chce odpalić:(
     
  11. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok udało mi się ściągnąć z innego źródła ale mam jeszcze pytanko jaka strukturę musi mieć ten Content?
     
  12. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Najlepiej skopiuj sobie na pendrive'a zapis z BF3. Ścieżka ci się utworzy, save będzie w folderze 00000001. Utworzysz oprócz niego folder 00000002 i wrzucisz tam teksturki. Potem tylko przeniesiesz na konsoli na dysk i będzie śmigać ;)

    Data Partition->Content->E00002F35AFE8556(tutaj nazwa może się różnić)->45410950->00000002
     
  13. d4winetPL

    d4winetPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a gdzie tak utworzony plik przenieść na konsoli?
     
  15. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Sam przeniesie ci się tam, gdzie trzeba. Oczywiście do umieszczenia tekstur na pendrivie używasz USBXTAFGUI.
     
  16. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    panowie mam o to taki pliczek i co dalej 4541095000000000?bardzo proszę o konkretna odpowiedz:)
     
  17. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Przecież ci napisałem kilka postów wyżej:
    Jak już też pisałem, po podłączeniu pendrive'a do PC operujesz w programie USBXTAFGUI.

    [​IMG]
     
  18. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Widziałem jeszcze coś takiego ze tworze folder content w nim ten 000000000000 i tam wrzucam ten mój pliczek czy to będzie ok?ile to sie może przerzucać ?bo mam cały czas injecting
     
  19. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Spróbuj, u mnie tym sposobem nie działało. Przerzucanie trochę trwa, cierpliwości.
     
  20. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Turin próbuje twoim sposobem jak mi sie przekopiuje to wkładam pendriva do xa i co dalej?
     
  21. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wchodzisz w ustawienia->pamięć->pendrive->gry->battlefield 3 naciskasz na tekstury (Zawartość HD) dajesz "Przenieś" i wybierasz dysk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum