1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

battelfield BC2 problemy z granie z przyjaciolmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xdavv, Wrzesień 13, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. xdavv

    xdavv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nie moge grac z przyjaciolmi w bc2. wyskakuje blad polaczenia z EA. problem wystpuje nie zaleznie czy ja zapraszam czy zostaje zaproszony. dodam ze w godzinach okolo poludniowych moglem dolaczyc do kumpla, a teraz wieczorem nie da rady. strasznie mnie to irytuje czy ktos wie co sie dzieje? pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. oGvDo

    oGvDo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Trzebnicy
    Twój profil Xbox Live musi być, że tak napiszę "Zsynchronizowany" z Twoim kontem EA
     
  4. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Coś od niedawna się dzieje z serwerami EA i są problemy, przedwczoraj i ja się nie mogłem połączyć z BC2!!!
     
  5. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Co przez to rozumiesz, przecież pisze, że wcześniej się normalnie łączył
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    wystarczy wejść do zakładki ustawienia Systemu--->pamięć---.znależć folder dot. Bad company 2 i usunąć plik "dane gracza" czy jakoś tak. Zresetowac konsole i wszystko działa. niestety jednorazowo
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum