1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batterfield: Bad Company 2 Pytanie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lajt, Październik 3, 2010.

  1. Lajt

    Lajt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, zdaje sobie może ktoś sprawe ile jest map w Bad company 2 bez mod packów a ile JEST z mod packami?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    z jakimi mod packami? w bc2 bez kodu vip masz 6 map, po wpisaniu kodu vip sciagasz zmodyfikowane mapy do innych trybow gry, a takze nowe mapy, np. nelson's bay. w kazdym razie wszystkie mapy sa na plycie, a odblokowuje sie je za pomoca kodu vip.
     
  4. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam z tego co mi się wydaje jest 10 map:
    PANAMA CANAL (Kanał Panamski),VALPARAISO VILLAGE (Wioska Valparaiso),LAGUNA ALTA (Laguna Alta), ATACAMA DESERT (Pustynia Atakama),ARICA HARBOR (Port Arica),WHITE PASS (Biała Przełęcz),NELSON BAY (Zatoka Nelsona),ISLA INOCENTES (Isla Inocents),LAGUNA PRESA (Laguna Presa),PORT VALDEZ (Port Valdez)


    Tutaj ci wypisałem wszystkie mapy.

    Pozdrawiam
     
  5. Lajt

    Lajt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziekuje wam za odp.

    @2x up.

    Skąd ten kod vip moge dostać?
     
  6. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jest w każdej nowe grze.

    Niektórzy też sprzedawają go osobno.
     
  7. Lajt

    Lajt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jest napisane na książeczce w pudełku od gry?
     
  8. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak powinna być karteczka lub w książeczce gdzieś napisane.
     
  9. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
  10. Gears6542

    Gears6542 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Na oddzielnej kartce. Można go też kupić za 800 lub 1200 MSP.
     
  11. Lajt

    Lajt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje wam wszystkim jeszcze raz za pomoc i szybką odp.

    //lock.
     
  12. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    na allegro znajdziesz...
     
  13. Boczek

    Boczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A czy żeby móc pograć w dodatek Onslaught w Bad Company 2 to trzeba mieć VIP Code? I kiedy wchodzę na zakładkę do gry w multiplayer prosi mnie o ściągnięcie bodajże patcha, który waży ok. 400mb, czy ten "patch" jest wymagany do odpalenia tego dlc?
     
  14. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    @topic - Batter field... Butter Field i mamy pole masła :D!

    @boczek

    Tak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum