1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battle field bad company 2- Serwery restartowane ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Compton, Lipiec 28, 2011.

  1. Compton

    Compton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    Witam !!! ;(
    Dziś wchodzę na xboxa rozpoczynam grę w battlefield i co widzę ? wszyscy latają z 0 i 1 poziomem, włącznie ze mną kiedy parę godzin wcześniej miałem 26 poziom. Wie ktoś co się stało ?

    Ss: [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciastek

    Ciastek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. Lesiuxbox360

    Lesiuxbox360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    .

    mam to samo, wszystko skasowane. Ktoś wie o co chodzi?
    ta gra juz przechodzi sama siebie
     
  5. Compton

    Compton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    Również nie mam broni, poprostu wszystko zostało zresetowane. A awansować nie idzie bo nie nalicza pkt....
     
  6. razor7

    razor7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    669
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli nie nalicza punktów to raczej coś wyłączyli i wszystko powinno wrócić do porządku po jakimś czasie.
     
  7. prokuratorpl

    prokuratorpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie **** ;d ja juz mam okej
     
  8. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Wszystko wróci do normy, prawdopodobnie jakiś crash :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum