1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefie ld 3 wolne wczytywanie tekstur.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez axe95, Listopad 15, 2011.

  1. axe95

    axe95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suszec
    No właśnie tak jak w temacie. Obie płyty mam zgrane na dysk razem z teksturami HD z tym że jeśli popatrzę na np. opony to są tak jak bez tekstur i po chwili (ok 1 sekunda) stają się takie jakie powinny być. Macie też tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    własnie tez tak mam i niewiem czy tak powinno byc czy co ;/
     
  4. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wyczysc pamiec podreczna, ja grałem na 32" i nic takiego nie zauwazyłem.
     
  5. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Co ma wielkość tv do tego ?
    Może dysk masz już lekko zamulony danymi. Wyczyść cache i może zrób porządek z nie używanymi grami.
    Poza tym battlefield 3 konsoli to gniot więc się nie przejmuj takimi akcjami.

    Aby wyczyścić pamięć podręczną systemu
    1. Przejdź na stronę Mój Xbox, a następnie
    wybierz opcję Ustawienia systemu .
    2. Wybierz opcję Pamięć .
    3. Wyróżnij dowolne urządzenie magazynujące, a
    następnie naciśnij przycisk Y na kontrolerze.
    (Nie ma znaczenia, które urządzenie
    magazynujące wybierzesz, ponieważ pamięć
    podręczna zostanie wyczyszczona dla wszystkich
    urządzeń magazynujących).
    4. Wybierz opcję Wyczyść pamięć podręczną
    systemu .
    5. W odpowiedzi na monit o potwierdzenie
    zamiaru wykonania operacji dotyczącej
    urządzenia magazynującego wybierz opcję Tak :

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  6. axe95

    axe95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suszec
    Nic nie pomogło. Spróbuję jeszcze sformatować dysk.
     
  7. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    mi tez nic nie dało czyszczenie pamieci podrecznej ;/ bezsens ;/ ,ale bedzie dobrze bo bedzie kiedys frostbite 3 i nowy xbox 720 ;p
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zrób porządek na HDD i powinno być ok :)
     
  9. axe95

    axe95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suszec
    Udało mi się dorwać dysk na usb. z tym że jak chcę go sformatować żeby miał te 16 gb wyskuje błąd pomoże ktoś??
     
  10. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak to chcesz zrobić 16 gb ? Wsadź go w konsole i wejdź w ustawienia samo Cię poprosi o format. Wtedy będzie działać.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  11. axe95

    axe95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suszec
    Format też nie pomógł. Serio tak nie macie? Najlepiej to widać gdy się popatrzy na opony, palety, niektóre ściany i murki z worków z piaskiem.
     
  12. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    każdy tak ma tylko niektórzy sobie wkręcają ze nie albo nie widzą :]
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na dysk lub pena podłączony pod USB nie zgrasz tych tekstur :) co do tekstur mi tylko na początku się doczytują a później już nic takiego nie mam :)
     
  14. axe95

    axe95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suszec
    No ok było trzeba tak od razu.:mad: Czyli tak ma być jak mam z początku się doczytują później tylko nie kiedy to występuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum