1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 1943-opinie

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez Bartekszym, Lipiec 8, 2009.

  1. Bartekszym

    Bartekszym Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam jakie macie wrażenia po grze??

    i jest na tym forum bo nie widze??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    grałem tylko w demo(można pograć 30 minut),ale jak dla mnie to jest jedna z niewielu gier warta tych 1200 MP,jutro kupuję pełną wersję
     
  4. Papillon

    Papillon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Woj. Śląskie

    Może ja śnie, ale mnie pisze odblokuj pełną wersje gry za 90000 MP ... o_O WTF?
     
  5. Radass

    Radass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brodnica
    90000 MP to pewnie jakis blad ich serwera ;p

    Ja gre juz wczoraj kupiłem... grałem wczoraj grałem dziś i w skrócie powiem ze jest super ;D pojedynki lotnicze sa ekscytujące... bardzo przyjemnie się steruje, celuje... zniszczenia są takie same jak w bad company i może nawet odrobine bardziej rozbudowane bo budynki niszczą sie do samej ziemi a w bc nie można było zniszczyć konstrukcji budynku. Ogólnie polecam wydać te 1200ms ja nie żałuje

    ale niestety dzis znowu sa jakies klopoty z serwerami ale jutro na 99% bedzie juz git bo sie od jutra zaczyna ten turniej ze jak 43mln ludzi zginie (oczywiscie w bf) to ta nowa mapka będzie wiec serwery powinny być sprawne... chyba ;p
     
  6. Bartekszym

    Bartekszym Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jest na rs?
     
  7. czester21

    czester21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    grałem dziś 30 minut, nawet fajne, ale po tych 30 minutach nie jestem przekonany... ogólnie to trochę zdzierają... tylko 30 minut? pamiętam, że jak call of duty 5 wychodziło to beta była dostępna przez parę dni - przynajmniej ja grałem parę dni, może była nawet dłużej, pograłem w betę i wiedziałem, że chce pograć więcej,
    tutaj dadzą ci 30 minut i jeszcze do tego strasznie ciężko się z serwerami połączyć, troche klapa...
     
  8. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Z tego co pamietam COD 5 blisko tydzien mial multiplayerowe demo dostepne dla kazdego golda za darmo. Ale to byly tylko 2 mapy, a raczej w bf1943 sa wszystkie dostepne w demie bo jest ono ograniczone do tych 30 minut.

    1200 pkt za jedna z najlepszych multiplayerowych serii to nie tak wiele. A mysle ze gra pozwoli powalczyc dlugie dlugie noce.
     
  9. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    to tego nie wydadzą na płycie ? :eek:
     
  10. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    A od kiedy Arcade na płytach wydają?(nie liczę tych paru tytułów co dodają do xbox arcade)

    Jedynie do ściągnięcia za 1200 M$ points z Marketplace. Po The Lost and Damned chyba drugi moj DLC to bedzie.
     
  11. Radass

    Radass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brodnica
    Mam pytanie

    Czy tez macie taki problem ze w ogóle nie macie połączenia z EA online ?? bo ja gram już dobra godzinke (zalogowałem się po 25 próbie) jestem cały w skowronkach i tu nagle traaach po kolei ludzi z serwera wyjebało... i teraz od 30 minut w ogóle połączenia niema ;/ Macie taki sam problem ?? myslalem ze brakuje tylko serwerów ale okazuje się ze im chyba kompletnie wszystko się ******** ;p
     
  12. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Heh, serwery im nie wytrzymują ot co :). Za duzo graczy się rzuciło i tego efekt. Przynajmniej teraz napisali ze robią "maintenance" zeby to naprawic.

    W Bad Company jest przez to podobnie ;p
     
  13. Tao

    Tao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nawet nawet. Grałem tylko w demo ale gra wygląda nawet ciekawie :p
     
  14. zniwi123

    zniwi123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Gra jest super, mam full, ale czasami pojawiaja sie artefakty takie jak po zbytnim podkreceniu pamieci.
     
  15. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Gra wygląda bardzo fajnie :) kupuje golda i MS Pointsy i bede ciachać :) Grafika to jest to co lubie, cieple klimaty :p świetny tytuł za te 1200 M$ Points.

    P.S. A tak przy okazji się spytam, wiem że było już pewnie o tym mówione. Czy jak sciagne ta gre na koncie USA to bede mógl grac na moim właściwym *Europejskim ?? Bo wiem że tak z DLC jest a z grami Arcade itp ? Czy to nie grozi banem ?
     
  16. Mariano86

    Mariano86 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    hmmm...moim zdaniem gra jest taka sobie...
    ok wprawdzie grafika jak na gre arcade robi wrażenie,ale nie dorównuje nawet w połowie BC(choćby jedynce) minusy to:
    -beznadziejne celowanie,
    -respawny przeciwników dokładnie za Twoimi plecami,żeby tylko cos się działo,
    -ilość broni.
    ok rozumiem,że na rozwijanie klas nie ma szans w grze arcade,ale 3 bronie to chyba lekka przesada.
    na początku wydawało mi się,że gra jest ok,ale kiedy się troszkę zagłębimy...szybko dostrzeżemy wady tej produkcji
     
Wczytywanie...

Poleć forum