1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 1943

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez dawid813, Sierpień 11, 2012.

  1. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Dziś sciągnałem battlefield 1943 i pisze , że jest to trail , to wciskam unlock full game . I pokazuje się okienko z kilkoma pozycjami np. trailer i między innymi dwoma Battlefield 1943 ( pisze Battlefield 1943 zaraz pod nim to samo ) no i pobrałem raz tą co była pierwsza , drugi raz co była druga , ale nadal pisze , że to trail ( Trail Expired ). Battlefield 1943 kupywałem dawno temu i jak wchodze do marketplace pisze "Wybrany element został zakupiony wczesniej i mógł już być pobrany ... " Da się coś z tym zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yanku

    Yanku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    podpinam się do pytania ;)
    z tym że ja rgh
     
  4. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  5. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  6. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    robie refresh , bo nadal nie wiem co z tym zrobić , dodam , że próbowałem ściągnąć przez xbox.com ( zaznaczyłem żeby pobrału całą grę ) i nadal to samo
     
  7. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    refresh
     
Wczytywanie...

Poleć forum