1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BATTLEFIELD 2 - Problem z logowaniem do serwerów EA

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez malaofca, Październik 10, 2011.

  1. malaofca

    malaofca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Chciałbym się was zapytać czy wy również macie problem z zalogowaniem się do serwerów Battlefield 2 ? U mnie wygląda to w ten sposób że odpalam gierkę i muszę czekać nieraz godzinę zanim uda mi się połączyć z serwerem EA.

    Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kretolov

    kretolov Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrestartuj modem lub ruter przy wyłaczonej konsoli mnie to pomaga :)
     
  4. malaofca

    malaofca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niestety to raczej nic nie da. Router jest wyłączany codziennie gdy idę do pracy więc raczej kolejny restart tutaj nic nie pomoże.

    Dlatego zadaje tutaj to pytanie bo pomyślałem właśnie że to może być kwestia routera który posiadam chociaż nigdy nie miałem z nim takich problemów. Mało tego dodałem w ustawieniach routera xbox jako dmz. W sumie to zauważyłem że problem ten dotyczy wszystkich wersji Battlefield które posiadam czyli bc2 i 1943.

    Szlak mnie trafia ponieważ konsolę mam tylko dla tych gierek i gdy miałem PS3 nie było z tym problemów. Powoli zaczynam się zastanawiać czy nie wrócić do PS3 bo na tym brand new xbox 360 dłużej czekam na połączenie niż potem gram :)
     
  5. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    EA czasem tak ma, czasem znikaja statystyki czasem nie mozna sie polaczyc, serwery maja z czterech liter :)
     
  6. malaofca

    malaofca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może i tak ale pamiętam jak dziś że kilka miesięcy temu nie miałem z tym problemu. Po prostu logowałem się i tyle. Może wzrosła im ilość użytkowników a nie chcą łajzy inwestować w nowe serwery, Szkoda bo seria Battlefield jest zajefajna :/ Jeżeli tak to będzie dalej wyglądać to trzeba będzie pozbyć się konsolki.
     
  7. malaofca

    malaofca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No dobra. Sprawę rozwiązałem totalnie resetując router do ustawień fabrycznych i konfigurując go od nowa zgodnie z instrukcją producenta. Router Netgear dostawca internetu UPC. Piszę bo może ktoś będzie miał ten sam problem.
     
  8. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Pisz skargę do EA
     
Wczytywanie...

Poleć forum