1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

battlefield 3 0800 files

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Neo2007, Kwiecień 3, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Neo2007

    Neo2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciałem nagrać battlefielda 3 lecz po wypakowaniu obrazu pojawił mię ten folder i tu pytanie moje do was co to jest ?? trzeba to dograć czy co?? jak coś nagrywam ihasem 124b lt max, lt 3.0 + nowy dash.
    Z góry dzięki za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nic z nimi nie rób one są tak tylko dodatkowo wyciągnięte. Przeskanuj obraz ABGX żeby dograło topologie pod 3.0.
     
  4. Neo2007

    Neo2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To już jest abgx 2 razy skanowałem i wszystko jest na zielono i jeszcze jedno pytanie poprzednio nagrywałem cod mw 3 0800 i była taka instrukcja co do layer brake "Open imgburn and load the new .dvd file, go to Tools->Settings->Write->Options and select User specified layer break with the value 2133520"

    Czy to znaczy że teraz też tak mam zrobić bo w tym torrencie nie było żadnej instrukcji ??
     
  5. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie, wystarczy ci zwykle .dvd ale zrobiłeś je na sztywno, więc nawet przy iso powinien wychodzić z tego layer breaka.
     
  6. Neo2007

    Neo2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up dzięki za odp ale nie rozumiem nic z tego co napisałeś wyjaśnij :)
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. Neo2007

    Neo2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wszystko działa tylko niestety gar jako gra tragedia AI to lepsze było w 1 cod.
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum