1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 a iXtreme 1.6 - czy pójdzie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Moonsun, Maj 27, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Moonsun

    Moonsun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Moje pytanie dotyczy najnowszej odsłony Battlefield'a. Chciałbym zrobić prezent swojemu siostrzeńcowi i nagrać mu tą gierę, bo on lubi tego typu pozycje. Problem w tym że na konsoli na którą chciałbym mu to zgrać jest iXtreme 1.6 - więc moje pytanie brzmi: czy jest w ogóle szansa zgrania tego tak, żeby to ruszyło na tym sofcie, a jeśli tak to mógłby mnie ktoś poinstruować jak zrobić żeby to chulało (do jakiego wave'a zgrać i czym). Kiedyś wypalałem różne gry na tego ixtrema, ale teraz pewnie się sporo pozmieniało, dlatego chciałbym się dowiedzieć jak to teraz wygląda.

    Dziękuję za wszelką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. Moonsun

    Moonsun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie do jakiego iXtreme'a muszę przerobić konsolę?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. Moonsun

    Moonsun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I bez problemu da radę "nadgrać" 2.0 lub 3.0 na 1.6?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    tak, najpierw zaktualizuj dash potem lt, masz tutoriale w dziale lt
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum