1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 a iXtreme 1.6 - czy pójdzie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Moonsun, Maj 27, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Moonsun

    Moonsun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Moje pytanie dotyczy najnowszej odsłony Battlefield'a. Chciałbym zrobić prezent swojemu siostrzeńcowi i nagrać mu tą gierę, bo on lubi tego typu pozycje. Problem w tym że na konsoli na którą chciałbym mu to zgrać jest iXtreme 1.6 - więc moje pytanie brzmi: czy jest w ogóle szansa zgrania tego tak, żeby to ruszyło na tym sofcie, a jeśli tak to mógłby mnie ktoś poinstruować jak zrobić żeby to chulało (do jakiego wave'a zgrać i czym). Kiedyś wypalałem różne gry na tego ixtrema, ale teraz pewnie się sporo pozmieniało, dlatego chciałbym się dowiedzieć jak to teraz wygląda.

    Dziękuję za wszelką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3502
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. Moonsun

    Moonsun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie do jakiego iXtreme'a muszę przerobić konsolę?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3502
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. Moonsun

    Moonsun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I bez problemu da radę "nadgrać" 2.0 lub 3.0 na 1.6?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3502
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    tak, najpierw zaktualizuj dash potem lt, masz tutoriale w dziale lt
     

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum