1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 a LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patrycy20088, Styczeń 13, 2012.

  1. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem kompletnie zielony w nagrywaniu tej gry.
    Co muszę zrobić by ją normalnie nagrac? musze przepuscić po abgx, dograć jakies patcha?
    Z góry dzięki za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Pierwsze co to przepuść grę przez abgx'a 360 v1.0.6, jeżeli nie będziesz pewny czy obraz jest dobry to wyślij screen'a z tego wyniku. My Ci powiemy czy możesz nagrywać... :)
     
  4. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    powiedz jeszcze jakie masz płytki i czy masz nagrywarkę LITE-ON IHAS........ (do PC)
     
  5. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyty mam Verbatimy, a nagrywam niestety inną nagrywarką Slim Type z Laptopa. Dodam jeszcze ze mam najnowszą wersje ImgBurn
     
  6. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    przepuść przez najnowszego abgx jak mówił kolega up. i daj SKAN
     
  7. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Dodałeś pierwszy skan, przeskanuj jeszcze raz i wtedy prześlij i postaraj się żeby było widać wszystko od góry do dołu...
     
  9. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Nie, nie oto... Chodzi oto że masz przepuścić obraz gry ponownie przez abgx'a...

    P.S. pierwsze skanowanie musi zostać ukończone :)
     
  11. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jest ok. Najważniejsze to Topology data is currently verified
     
  13. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli taką płyte przepuszczoną tylko przez Abgxa można nagrać? A będzie możliwa gra w sieci?
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, ale masz większe bezpieczeństwo, gdy nagrywasz iHASem.
     
  15. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nagrałem i podczas uruchomienia wyskakuje mi błąd, ze nie obsługiwana płyta. Co z tym fantem zrobić?
     
  16. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    napewno masz plyte dvd r+ dl?
     
  17. danlen

    danlen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pozwolę się przyłączyć do tematu.
    Abgx wskazuje wszystko OK
    Posiadam nowego dasha, LT 3.0 nagrywarka Ihas124. , a po zainstalowaniu Battlefield 3 na dysk i odpaleniu wyskakuje błąd autoryzacji dysku tak samo z AC revolution .Czy może to być spowodowane kiepską płytą ?
     
  18. danlen

    danlen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak dash 14699, a napet w konsoli to benq
     
  19. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ktoś wie o co chodzi? pierwszą płytkę nagrałem dobrze. W drugiej przepuszczam przez Abgxa i wyskakuje czerwony błąd: Game Partition does not match the verified ini! There are 4 possiblities
     
  20. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    po pierwsze TRANSLATOR GOOGLE "Partition gry nie pasuje do zweryfikowane ini! Dostępne są 4 mozliwosci:
    została źle Nagrana ?
     
  21. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak myślisz? Nagrało sie dobrze, ale wywala spowrotem do dasha
     
Wczytywanie...

Poleć forum