1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 - aktualizacja wynajmij serwer

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dindan, Maj 20, 2012.

  1. dindan

    dindan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam problem, zaktualizowałem BF3 - wynajmij serwer i co prawda jest mnóstwo serwerów, ale nie ma już tych oficjalnych od EA ;/ jak mogę znaleźć official EA server? pytam, bo często mnie admini wyrzucają, bo mam za niski level, a nawet jak mnie nie wyrzucą to sobie też nie pogram bo goście wymiatają po prostu cały zespół ok 40 levelu, a ja z moim 7 to sobie mogę postać w kącie i liczyć na to, że mnie nie znajdą;/ przed aktualizacją wyglądało to trochę lepiej, więcej osób z umiejętnościami podobnymi do moich więc miałem więcej fanu z grania, a tego każdy chyba oczekuje od gry... pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zostala zmniejszona ilość serwerow, ta gra to dno i tyle...
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Niestety ale oficjale serwery od EA i DICE zostają wyłączane. Ostatnio natknąłem się na 2 serwery :)
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To ja sie pytam, za co sie płaci onlline pass, jak za to ze tracą na uzywanej grze. To moze lepiej miec pirata i kupic legalny onlline pass( wtedy gra oryginala ) ;)
    Bo nikt mi nie powie ze za koszty serwerów
     
  6. TagRider

    TagRider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    sam sie zdziwilem ze juz nie ma serwerow od ea i dice, nie raz wkurza mnie granie podboju przez 1.5h :D. Co do trudnosci rozgrywki , to czy z wyzszym lvl gralbys lepiej?? chyba nie , nie liczy sie lvl tylko doswiadzczenie , pograj troche a je zdobedziesz. Nieraz dziwie sie co za debile biegaja z orzelkami a daja sie zabic nozem:D a czasem sam dostaje od 1 lvl
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przy graniu w BF 3 dużo daje znajomość map :) wiec pograj trochę. Też na początku dostawałem baty :)
     
  8. dindan

    dindan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie! to jest męczarnia grać przez tyle czasu. Jaki widzę 1000 kuponów lub więcej to mi się już grać nie chce;P no nic dzięki wszystkim za odpowiedzi, będę nadal zdobywał doświadczenie:) pzdr
     
  9. _AdamAdamski_

    _AdamAdamski_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Co wy gadacie . Przeciez serwery Dice dzialaja . Przed chwilka odpaliłem bf3 i znalazłem ze 40ci serwerów oficjalnych dice . Trzeba poszukac i filtry ustawić w wyszukiwarce odpowiednie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum