1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 błąd płyty (org)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez radzislawek, Styczeń 24, 2013.

  1. radzislawek

    radzislawek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Witam
    Mam problem z płytką, jak w temacie BF3 podkreślam, że jest to oryginał (ale konsola przerobiona).
    Mianowicie jeszcze miesiąc temu spokojnie mogłem sobie pograć w multi, ale dzisiejszego popołudnia wyskoczył mi błąd płyty, że niby porysowana. Sęk w tym że jest ona idealna i bez żadnej najmniejszej ryski.

    P.S.
    Aha. Bana nie dostałem bo inne gry w multi działają.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    problem z laserem zapewne.
     
  4. radzislawek

    radzislawek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    "problem z laser zapewne."




    To możliwe żeby po dwóch miesiącach od przeróbki padł laser?
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn

    Jeżeli osoba która przerabiała ci konsole podkręcała laser (oczywiście w dobrej wierze aby lepiej czytał płyty) przez zmniejszenie rezystencji na zasilaniu głowicy do minimalnej wartości to TAK - jest taka opcja.


    Jeżeli masz tak tylko na BF to nie jest wina lasera a raczej samej płytki - miałem tak z COD MW3, zero ryski a wywalała błąd przy instalacji na 17%. Najlepiej sprawdź tą grę u znajomego i będziesz wiedział czy płyta czy iKs
     
  6. radzislawek

    radzislawek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin

    OK na pewno to sprawdzę

    A jeśli okaże się, że pomimo braku rys płyta nie będzie chulać? Co wtedy? Do sklepu i reklamacja?
     
Wczytywanie...

Poleć forum