1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 błąd po kilku min. grania/ błąd instalacji przy 58%

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hotripper, Lipiec 12, 2012.

  1. hotripper

    hotripper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    X360, naped hitachi z lt 2.0, dash 14719, palone ihasem wg poradnika wypalanie dla lt 3.0. Gra odpala, lecz w pewnym momencie zawiesza konsole podczas grania. Zainstalować się nie da, bo wyskakuje błąd przy 58%. Palone na verbatimach. Wstawka complex chyba. Wskazówki jakieś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Gra ci się złe nagrała jaką prędkością nagrywałeś grę.
     
  4. hotripper

    hotripper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra nagrana zalecana prędkością, 4x dla verbatimów mk003, podobnie jak future soldier czy dirt3
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. hotripper

    hotripper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm, czy opcja verify jest u mnie wylaczona, slyszalem ze trzeba bardziej specjalistycznych programow do weryfikacji

    dodam ze przy instalacji jak wyskakuje okno bledu to prosi o przetarcie plyty, co jest dziwne- dirt z civ zostal lykniety i gralem troche
     
  7. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ta opcja nie musi być włączona.
    Może na czystej płycie były jakieś zanieczyszczenia i gra się poprawnie nie wypaliła żeby się przekonać nagraj grę jeszcze raz w czasie nagrywanie nie korzystaj z komputera .
     
    1 osoba to lubi.
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  9. hotripper

    hotripper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    obraz i nagrana dvd nie ma błędów w abgx
     
Wczytywanie...

Poleć forum