1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 - brak jest wystarczającej ilości wolnego miejsca

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Alexo, Czerwiec 13, 2013.

  1. Alexo

    Alexo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Chciałem zagrać w bata ale niestety wywala mi taki komunikat dotyczący instalacji hd packa
    mam xbox 360 rgh
    Koś wie jak to naprawić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    A masz wystarczająco miejsca na dysku? o ile pamiętam ten pakiet HD waży ok 2gb
     
  4. SirAttis

    SirAttis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Starachowice
    Na poczatku jak wlaczasz BF3 masz pytanie czy chcesz zainstalowac HD pack , jesli masz miejsce na dysku ( dysku ktory masz wlozony do xboxa , a nie pamiec wbudowana ) to mozesz zainstalowac a jesli nie masz dysku lub miejsca to poprostu odrzuc ta propozycje mimo wszystko wyswietla sie ona za kazdym razem jak odpalasz gre i HD pack wazy rowne 1,5gb.
     
  5. Alexo

    Alexo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oczywiście że mam miejsce na dysku
    jak bym nie miał to bym oczyścił i nie zakładał tematu
     
  6. SirAttis

    SirAttis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Starachowice
    Wiec komunikat jest od tak sobie?:)
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Alexo, napisz jaka masz konsole i z jakim hdd, na rgh na dysku usb nie mozesz zainstalowac textur hd, musi byc dysk wewn. Jesli masz obraz 2 plyty,to musisz ja wypakowac do XEX'a i folder CONTENT skopiowac na dysk konsoli.

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
  8. Alexo

    Alexo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam xboxa 360 4gb rgh z dyskiem w środku 500GB
    jak zalecało parę osób ręcznie wkładam tekstury
    programem exiso szukam folderu content
    dam znać jak znajdę i czy naprawię
    edit: działa, dvd1 folder content skopiować na hdd
     
  9. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Z tego co ja sie orientuje to musisz miec oryginalny dysk ms max 320 gb a nie ze Ty masz 500 gb wsadzony jakis inny sformatowany pod fat32. Albo dysk oryginalny albo zamiennik wd okreslone serie z zmienionym fw specjalnie pod x360 inaczej nie pójdzie

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum