1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3: bugi z wersji alpha

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez K0TAKU, Sierpień 1, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. K0TAKU

    K0TAKU Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    1094
    Polubienia:
    238
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zanim gotowy produkt trafi na półki sklepowe, musi przejść masę testów, które wyeliminują mniej lub bardziej rzucające się w oczy błędy. Teraz mamy okazję przyjrzeć się bliżej kilku glitchom, zarejestrowanym w Battlefield 3.

    Oczywiście wszystkie poniższe materiały filmowe pochodzą z wersji alpha gry i raczej nie będziemy mieli okazji obcować z podobnymi błędami w pełnej wersji. A przynajmniej mamy taką nadzieję. Wszystko jak zawsze w rękach beta-testerów.






    źródło : Battlefield 3: bugi z wersji alpha | PPE.PL - Portal PSX Extreme
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    świetnie! Dobrze że to w becie!
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Chyba w alpha'ie :p
     
  5. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    szkoda że nie pokazali tego skaczącego i pływającego czołgu ;]
     
  6. razor7

    razor7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    669
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja nie spotkałem się z tym błędem, więc może już go nie ma.
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    No ludzie to dopiero alfa po to ona jest żeby takie błędy wyłapać i naprawić, i to normalne że one są.
     
  8. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jest taki pływający czołg? Z tego co wiem, to był jakiś transporter czy coś który w normalnym świecie może i jeździć i pływać.
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Amfibia, ale w grze akurat zwykły transporter naziemny miał bug przez co unosił się na wodzie :p
     
  10. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Typ bez rak dobry, ciekawe czy mogl strzelac, a moze rpg mu lapy urwalo :D

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  11. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Mnie się spodobał skoczek z 1 filmiku :)
     
  12. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    @Jechu, przypomniał mi się pewien kawał :D "mamusiu ale ja nie mam rączek. Nie ma rączek nie ma ciasteczka" :D
     
  13. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    mocne ;) pierwszy filmik najlepszy, ostatni też ;)
     
  14. Kat

    Kat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    najlepszy pierwszy filmik jak gościu latał normalnie jak małysz tylko telemarku nie użył bo nie zdążył :D
     
  15. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Pod koniec filmiku strzelił raz.
     
  16. Bartoshek

    Bartoshek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Giżycko
    3 filmik przedstawia niesamowitą celność .
    Można ją pobrać z marketplacu?
     
  17. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Na fonie gowno widze :p
    Ja to jestem ciekaw jakie bugi beda po premierze gry :)

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum