1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3- dziwna akcja po odpaleniu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez adasku, Grudzień 1, 2011.

  1. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    siema nagrywałem b3 na plyte verbatim nagrywarka lg (wczesniej inne gry z xgd3 nagrywalem i ok pelna instaacja na dysku,,tylko skyrim mi raz zawiesil) i w 43% przerwało ..potem jeszcze raz(cały czas verbatim) nagralo bez problemu, ale po zaladowaniu nie wyskakuje obrazek jest tylko "zagraj w gre" odpalam i ****...komunikat, ze plyta poorysowana itd... zmieniam angrywarke na inna (tez lg i tym razem clonem, wczesniej img) po nagraniu wrzucam do x-a i odpalam..idzie...zaraz zawiecha i x nie reaguje...wlaczam jeszcze raz i instaluje..57% i lipa... odpalam po godzinie i x w ogole nie czyta plyty za chwile czyta i juz dochodze do poczatku w metrze i gram..zaraz komunikat i koniec...dziwnie to wyglada, bo raz odpali raz nie.. lt 2.0 dash 13599.. laser w x? nagrywarki obie? plyta verby? nie mam pojecia co jest nie tak :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    czy obraz moze byc rąbnięty ?
     
  4. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    no spoko darmon, ale jak ja nigdy nie grałem i nie gram na live, to po co mi ona :) zwyklym lg *********** non stoper :) az trafilem na b3 :/
     
  5. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Czasy sie zmienily... :D od kiedy jest XGD3 najpewniej jest wypalac Burner Max'em - robic kopie 1:1. Konsola w trakcie korzystania z plyty czesto zauwaza, ze to nie jest oryginalny dysk mimo LT+2.0 dlatego sa takie cuda :/
     
  6. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    rozumiem melvin, ale bez problemu pykam w skyrim,mw3,nfs-a,assassina,space marine :)
    a b3 leci w kulki :D
     
  7. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    no a teraz odpaliłem, zainstalowałemi gra bez problemu..ja juz kurcza nie ogarniam mojego klocka :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum