1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 HD RGH HELP

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nitros5, Sierpień 9, 2012.

  1. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    Witam. Piszę z takim problemem, lub pytaniem... jak kto woli.
    Mam konsolę przerobioną metodą RGH. Ściągłem TitleUptade (tu00000005_00000000) i przekopiowałem te pliki z DVD1 z folderu Content do folderu Content na hdd wbudowanym na xboxie.
    moje pytanie brzmi: Gdzie mam wrzucić ten update bo nie mam zielonego pojęcia oraz czy dobrze zrobiłem z tym kopiowaniem na hdd.
    Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. krasnal1992

    krasnal1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wgraj horizonem na skonfigurowanego pendriva i przenies na hdd kosoli
     
  5. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    yyy...o co w ogóle chodzi? co mam wgrać na pendrive, do jakich folderów i po co skoro można to wszystko zrobić poprzez menager plików na rgh
     
  6. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    przylacze sie do tematu jak wgrac tekstury hd . prosil bym o wytlumaczenie jak dla noba
     
  7. krasnal1992

    krasnal1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jak przez manager nie umiesz to wlasnie horizon zrobi wszystko za Ciebie
     
  8. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    @ref
    Proszę o pomoc skąd mam ściągnąć TitleUpdate i gdzie mam je zainstalować
     
  9. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  10. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie ma tam do ściągnięcia update do battlefield 3. to update waży około 166MB
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    TU wrzucasz do folderu cache na dysku twardym.
     
  12. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    a dokładnie do jakich folderów, podaj dokładną ścieżkę, i czy może być na dysku wbudowanym 4gb czy muszę na przenośnym itp?
     
  13. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
  14. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Oh god, 166mb to pewnie były tekstury HD, cache to folder do którego masz wrzucić title update, otwórz menedżer plików w fsd>HDD i tam go znajdziesz

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  15. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    TU ma właśnie ok. 170 MB, tekstury HD ~1.5 GB.
     
  16. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    Może powiem inaczej.
    1. Podajcie dokładną ścieżkę gdzie mam wrzucić HD na dysk wbudowany 4GB w Slim
    2. Podajcie dokładną ścieżkę gdzie mam wrzucić TU na dysk wbudowany 4GB w Slim
    3. Podajcie dokładny link skąd mam ściągnąć TU do Battlefield 3 żeby te HD działały.
     
  17. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Do HD nie trzeba żadnego TU bo to nie jest DLC....
    Przerabiasz DVD2 do GoD (gre po przerobieniu masz w folderze z jakimś tam numerem, wrzucasz do HDD/CONTENT/0000000000000000/
    Potem te HD które tez na dysk z cała struktura w content.
    Prościej już się nie da... Jak tego nie ogarniesz to trudno...
     
  18. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    to powiem tak. gdy to wrzucam to nie działa... o to się rozchodzi i czytałem gdzieś że trzeba TU
     
  19. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    ref
     
Wczytywanie...

Poleć forum