1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 hd tekstury

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TyPeK, Kwiecień 12, 2012.

  1. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam nagrałem DVD 2 czyli samą kampanie i chcę teraz nie nagrywając DVD 1 wgrać HD tekstury. Pobrałem takie coś Konsole :: Battlefield 3 HD Texture Pack (2011) [ENG] [RF] [XBOX360] i nie wiem jak to zrobić aby działało. Wystarczy skopiować to na pena a potem na dysk konsoli ? czy ktoś już tak robił ? pomóżcie ;) aha i ja mam wersję z dubbingiem PL a to jest wersja eng. Czy to ma znaczenie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    A nie ściągałeś 2 płyt w jednej paczce ?
    1 DVD normalnie, także wypalasz na płyte i z niej wgrywasz na konsole.
     
  4. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no tak ale nie chcę tracić płyty specjalnie na tekstury a znalazłem coś takiego może da się przez pena na dysk konsoli zgrać
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tekstury musisz zainstalować z poziomu gry więc przeniesienie ich z pena na HDD konsoli nic nie da :)
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No to tam pisze nie:
    ;P
     
  7. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    co to ten usbxtaf i jak to zrobić ;P ?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak naprawdę nie nagrałem jeszcze DVD 2 ( teraz to robię ) i pierwszy raz wyskoczyło mi okno gdy chciałem zacząć nagrywać : po angielsku że chyba za mało miejsca na płycie czy coś takiego i mam do wyboru opcje Overburn albo Truncate. Co wybrać ? pierwszy raz coś takiego widzę
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wybierz "Truncate". To jest normalne, jak nagrywasz grę XGD3 zwykłą nagrywarką.
     
  11. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    eee to Battlefield 3 ma XGD3 ???? myślałem że XGD2 czyli nie bd mógł jej zainstalować na dysku konsoli ?
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli masz Dash'a wyższego od 13604, to nie zainstalujesz. W poradniku są sposoby na rozpoznanie gier XGD3.
     
  13. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak wiem XGD3 są powyżej 8gb czy coś takiego, dzięki za szybkie odpowiedzi. Zbieram na RGH bo to jest śmiech na sali ;D
     
  14. straubus

    straubus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wiedziałem gdzie napisać, ale moje pytanie też dotyczy tekstur HD w battlefieldzie. Jest jakakolwiek opcja żeby zainstalować je na pendrivie albo dysku zewnętrznym? Mam slima 4g i problem z jakim chyba dużo ludzi się spotkało.
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zainstaluj na pamiec 4gb

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tekstury muszą być zainstalowane na oryginalnym dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum