1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 i granie w zespole...problem!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Neosternik, Styczeń 27, 2012.

  1. Neosternik

    Neosternik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Może ktoś z was miał lub ma taki problem i zna rozwiązanie.Chodzi o to że w grze gdy chce zagrać ze znajomym i mam go w grupie live to nie możemy wejść na server i do jednej drużyny.Co może być powodem??
    Dodam że oboje mamy ściągniety dodatek do Multi o wielkość 2GB,jedyna różnica jest taka że ja nie mam dodatkowych map czyli Karkand.
    Jakieś pomysły??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheSkater59

    TheSkater59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska :)
    Jak chcecie zagrac razem i on jest w party jako leader czy jakos tam i on chce pewnie zagrac mapke z kankard a ze ty nie masz dodatku to nie mozesz dolaczyc
     
  4. Neosternik

    Neosternik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie.Jest właśnie odwrotna sytuacja.Ja uruchamiam tryb gier i wybieram mape standardową.Znajomy twierdzi że oboje musimy mieć dodatek Karkand żeby wogól grać razem.Ktoś to sprawdził?
     
  5. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Wcale nie musisz mieć Karkand ,żeby dołączyć do drużyny dla przykładu jak on gra na Zatoce Omańskiej to ty na pewno do niego nie dołączysz nie mając dodatku.
     
  6. Neosternik

    Neosternik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To może zapytam inaczej...Co muszą mieć wszyscy z zespołu żeby grać w jednej drużynie?Dodatek Multi 2GB?Jak to zorganizować żeby razem grać?
     
  7. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Nie nie muszą . Wybierasz standardowe mapy i przy ładowaniu zaznaczasz żeby nie dobijało cie automatycznie do drużyny i jak to zrobisz to grasz po tej samej stronie w jednym teamie . Chyba o to Ci chodziło?
     
Wczytywanie...

Poleć forum