1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 i tekstury HD - brak folderów

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jak781, Luty 9, 2013.

  1. jak781

    jak781 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    74
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    CK
    Witam. Posiadam x360 RGH i mam zgrane na dysk 2 DVD Bf'a 3. Gdy po wlaczeniu gry pyta sie o instalacje tekstur HD to wywala jakis blad (jakies kwadraty sie wyswietlaja i nie wiadomo co jest napisane w okienku), po potwierdzeniu czegokolwiek nastepuje restart Xboxa. Postanowilem sciagnac sobie sam plik z texturami wazacy okolo 1,5GB. I teraz nie wiem gdzie ten plik powinienem wrzucic. Na stronie, z ktorej go pobieralem bylo napisane:

    Instrukcja instalacji:

    1. Ściągniety plik 4541095000000000 umieszczamy odpowiednio w:

    Content/000000000000000/4541095/00000002

    * jeżeli folder 00000002 nie istnieje tworzymy go.

    Jednak w Content/0000000000000 nie mam tego folderu "4541095"

    probowalem go tworzyc i ten kolejny 00000002 takze i nadal pytalo o instalacje tekstur HD ;/

    Gdzie ja mam to wgrac ? Bo juz sie zgubilem :/

    Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    4541095 do Content/000000000000000 na dysku wewnetrznym
     
  4. jak781

    jak781 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    74
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    CK
    Czyli ten plik z teksturami mam wgrac bezposrednio do folderu Content/000000000 i tyle ? nie tworzyc tego folderu 4541095/0000002 ?
     
  5. morsiu12

    morsiu12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Polecam zaopatrzyć się w program np. 360 Content Manager. Sam sobie wgrywa takie pliki w odpowiednie miejsca. Nie trzeba nic kombinować. A też zaletą jego jest że bezpośrednio po sieci można wrzucać gierki na konsole.
    ##Tutaj## jest opisane wszystko co i jak. Raz ustawisz i bedziesz miał spokoj i wygode ;)
     
  6. jak781

    jak781 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    74
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    CK
    @UP - Zrobilem wszystko tak jak jest opisane i gdy chce uploadowac plik z texturami to wyskakuje mi: "HDD1": Path not found
     
  7. jak781

    jak781 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    74
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    CK
    Utworzylem i wgralem te plik do folderu: content/000000.../414../00000002 i po wlaczeniu bfa nadal pyta o instalacje hd. I czy problem moze byc w tym,ze na dysku mam nagrane 2plyty dvd ? Na plycie 2 z mp i teksturami, tekstury sa uszkodzone dlatego nie da sie zainstalowac. I zamiast folderow typu hdd to mam usb0, onboardmu (do tego wgralem plik z texturami) a dokladnie do: onboardmu/fsd/content/000../414..../00000002 co mam jeszcze zrobic, zeby to dzialalo?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    musisz zainstalowa na dysku wewnetrznym nie na pamieci
     
  9. jak781

    jak781 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    74
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    CK
    No tak. Fsd mam zainstalowane na dysku 4gb wewnetrznym i dlatego tam mam content. I to onboardmu jest to dysk wewnetrzny.
     
Wczytywanie...

Poleć forum