1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 i " twoje dane są uszkodzone"

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez cptMichaaX, Kwiecień 7, 2012.

  1. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    Jak właczam BF-a to tak mi pisze i po tym ze odblokowałem przepustke, bron, mapy karkand i mam ustawiać jasność ekranu. LVL w multi jest jaki był ale ustawienia broni są takie jak są na poszątku gry i musze wszystko od nowa ustawiać. Co zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Artur111

    Artur111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem tak samo.. usuń save czyli profil bf3. Kampanie jak coś będziesz musiał chyba isc od nowa ale mulitplayer bedzie ok.bo lvl sa zapisane w sieci. pozdro
     
  4. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    wiem, wiem. Poczytałem trochę po necie i znalazłem.
     
  5. Margolll

    Margolll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Miałem tak juz z 5 razy :( i co chwile bronie musze na nowo ustawiac ale coz :)
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Znany bug po nowym patchu, poprawią go w kolejnym patchu czy za jakieś 3 miesiące znając DICE.
     
  7. Margolll

    Margolll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przed nowym patchem też tak miałem, więc nie ma co narzekać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum