1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 i wybieranie dodatków do broni.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez stasimon, Grudzień 16, 2011.

  1. stasimon

    stasimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mam problem z Battlefieldem 3. Grając online odkrywam bronie i dodatki i nie umiem ich użyć dla strony rosyjskiej! Np. grając ruskimi odsłoniłem mase dodatków i celowników do AK-74 (o ile się nie mylę) Chciałem w menu przed rozpoczęciem gry wybrać sobie celowniki i inne dodatki ale cokolwiek wybiorę ma to tylko zastosowanie jak gram amerykańcami. Grając ruskimi zawsze mam Ak-74 z podstawowym osprzętem. Jak trafię do amerykańców to mam wszystkie dodatki.

    W menu dodatków wygląda to tak jakbym wybierał broń tylko dla jednej strony i nie wiem czy trzeba jakoś zmienić coś? Tylko jak to zrobić? Do tej pory jak gram Amerykańcami to sie przyjemnie strzela ale grając ruskimi z podstawową bronią będąc na 26 levelu to masakra jest.

    Pzd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Bo dla każdej ze stron odkrywasz je na nowo .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  4. stasimon

    stasimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie cały paradoks polega na tym, że tylko ruskimi jak gram to wybieram AK-74 i odkrywam dodatki których potem nie umiem użyć! Jeśli wybieram w tych ustawieniach broni AK-74 i ustawie sobie odkryte dodatki zdobyte ruskimi to i tak ich nie mogę użyć! Wybieram w czasie gry ruskimi AK-74 i powinien być np celownik x6 a jest podstawowy. Za to jak wybiorę amerykańcem AK-74 to jest zamontowany celownik x6 który zdobyłem ruskimi! WTF? Czy trzeba jakoś dodatki do broni ustawiać dla dwóch stron czy coś się u mnie spieprzyło? Mam tak od początku!
     
  5. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Mylisz strony i co gdzie zdobywasz . Jedyne wyjście .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  6. stasimon

    stasimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niemożliwe to to, że się mylę. Wczoraj grając ruskimi znowu dostałem dodatek do AK-74 i po zamontowaniu go jak gram ruskimi to nie jest założony na broń, po wybraniu tej broni grając amerykanami dodatek jest. Mylić się nie mogę bo nigdy nie używałem AK-74 grając amerykańcami. Do nich mam inną broń. Dodatków do AK-74 mam od groma i u ruskich ich nie mogę użyć a wszystkie właśnie zdobyłem grając ruskimi! Ma ktoś jakiś pomysł? Czyżby pierdykną mój profil? WTF?
     
Wczytywanie...

Poleć forum