1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 i zawartość hd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mdp029, Październik 27, 2011.

  1. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Dobry, mam problem, gdyż chcę zainstalować zawartość hd na konsoli ale po dojechaniu do połowy mi przerywa instalację. Dlaczego?!

    Ziomek, jak usuwasz temat to napisz dlaczego...

    Dlatego, bo odpowiedź jest tak oczywista, że nie trzeba zakładać tematu na forum. Logiczne, że problemem jest źle nagrana płyta, albo napęd w konsoli. Czyszczenie lasera substancjami do tego nieprzeznaczonymi może go uszkodzić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Analll666

    Analll666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oryginał czy pirat ?

    Źle nagrana płyta ? Napęd zajechany ?
     
  4. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    No pirata mam no, a płytka dobrze nagrana bo odczytuje dobrze. Napęd miałem wymieniany na nowy więc jest sprawny na 100%, laser też mam przeczyszczony.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czyszczony laer heh. Do wymiany plyta bo zle nagrana/laser/nagrywarka

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Nagraj raz jeszcze 2.4 prędkosć. I tylko verbatimy.
     
  7. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Pamiętam, że nagrywałem prędkością x4 więc nagram x2.4 i zobaczymy czy pójdzie, a płytki mam firmy emtec i też zawsze chodziły więc nie kupię specjalnie verbatima za 10zł...

    Dobrze, może to dla Ciebie oczywiste ale dla mnie nie, i ok już działa, wystarczyło nagrać x2.4. I teraz możesz zamknąć temat. Dzięki.
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Skoro się udało, to dobrze. Pojawia się dużo tematów na temat problemów z instalacją i weryfikacją bf3, więc mam nadzieje, że nagranie gry z mniejszą prędkością pomoże niektórym użytkownikom w rozwiązaniu tego problemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum