1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 jak nagrać

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Olej21, Styczeń 3, 2012.

  1. Olej21

    Olej21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam własnie pobrałem Battlefield 3 i który plik bin podłożyc do patchowania ?

    -XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1.bin
    -XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1.bin

    I w folderze obok isi i dvd były pliki bin:

    -AP25_61C746D7.bin
    -DMI.bin
    -PFI.bin
    -SS.bin


    Dzięki za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przpuść plik iso przez najnowszego abgx360 dobrze ustawiony abgx zrobi wszystko za ciebie
     
  4. Olej21

    Olej21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pobrałem juz plik dvd razem z iso pat****e Xbox Backup Creator.exe
     
  5. Olej21

    Olej21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorki na 2x to samo do góry XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1.bin
     
  6. Olej21

    Olej21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. ruflles

    ruflles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurcze u mnie ABGX wszystko niby sam zrobił na poziomie 3m, po nagraniu wersji COMPLEX na płyty czyta pod konsolą jednak przy instalowaniu SP gdzies po 20% wywala, że " nie można odczytać płyty, przeczyść płytę szmatką i spróbuj ponownie wciskając OK "
    Ten sam problem zarówno przy 1 i 2 DVD. Nie wiem oco kaman, złe nośniki czy co ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum