1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 - możliwość użycia lepszych tekstur na X360

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez sid2007, Październik 8, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Przedstawiciele studia DICE poinformowali , że Battlefield 3 w wersji na Xboxa 360 otrzyma możliwość wyświetlania tekstur wysokiej jakości. Aby to zobaczyć na własne oczy , trzeba będzie zainstalować na HDD pakiet z drugiej płyty DVD.
    Ciekawe rozwiązanie....
    Battlefield 3: Wersja na X360 z opcjonalną możliwością instalacji tekstur w wysokiej rozdzielczości / CD-Action
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    i niby jak zainstaluję drugą płytkę DVD na HDD konsoli to będę miał lepsze tekstury? Coś mi sienie chce w to wierzyć, zobaczymy jak to wyjdzie w dniu premiery.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bardzo dobre posunięcie.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    dziwne, dlaczego takiego dodatkowego pakietu nie dodadzą na PS3. Przecież tam nie potrzeba by było żadnej drugiej płyty
     
  6. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Trochę dziwne, ale z drugiej strony to dobra wiadomość. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :)
     
  7. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    dobry pomysł, ciekawe jak to wyjdzie :)
     
  8. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    A ps 3 nie będzie miało takiej opcji? Czyli można rozumieć że BF 3 wspiera ps 3 a i tak na ps 3 bedzie wyglądac najgorzej tak?
     
  9. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    Pewnie na PS3 te tekstury w wysokiej jakości będą dostępne domyślnie. Na Xboxie producenci zostali ograniczeni pojemnością płyty więc prawdopodobnie dlatego będzie taka możliwość.
     
  10. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Wydaje mi się , że jest lub już było , więcej tytułów , które mogłyby wyglądać lepiej gdyby miały właśnie więcej miejsca na dobre tekstury . Tak to wiadomo , że na płytce DVD już więcej nie wejdzie i trzeba kompresować.
    Np. w GTA IV według mnie słabe tekstury poniekąd wymusiła konieczność użycia jednej płytki , poprostu nie ma mowy żeby w tak wielkich objętościowo grach znalazło się na wszystko miejsce.
     
  11. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Bezsens. Nie masz dysku, masz ciulowa grafike. W takim przypadku powinni dodawac dysk do gry ;)
     
  12. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    Bezsens to granie z płyty :p.
     
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Sprzedam ci BF3 w zestawie wraz z dyskiem ale cenna to 300 zł, a tak poważnie dysk można kupić osobno albo masz wersję z konsolą BF3 i zapewne jest dysk.
     
  14. Patrox

    Patrox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobrze wiedzieć, choć pewnie przy uruchomieniu gry albo gdzieś na opakowaniu/instrukcji widniała by stosowna informacja ....
     
  15. radek1348

    radek1348 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Zawsze można na pendriva doinstalować, jak ktoś nie ma dysku ;D
     
  16. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    271
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na PS3 BF3 będzie na 1 płycie :) Dziwne posunięcie DICE, chyba zabrakło im miejsca na 1 DVD :)
     
  17. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    o matko, właśnie dobrze. Kto teraz nie ma dysku w konsoli?
     
  18. resident202

    resident202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jest możliwość skonfigurowania dysku zewnętrznego na więcej niż 16GB? Wiem że mój Arcade ma taka blokadę ale czy Slimy też?
     
  19. AFT

    AFT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Każdy Xbox 360 ją ma...
     
  20. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    To raczej nie problem. Każdy xbox ma blokadę, zgadza się, ale czy problemem jest podzielenie dysku na tyle partycji po 16 gb ile tylko możesz?
     
  21. okumura

    okumura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Dziwne rozwiązanie, no ale ostatnio dużo się dowiaduje o większości gier okrajanych tylko na x-a...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum