1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 - > Multi a czułość

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Terry, Luty 11, 2013.

  1. Terry

    Terry Banned

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Siema ;P

    Mam trochę takie głupie pytanie bo zaczynam po raz kolejny znów grać w BF3 na xboxie oczywiście multi i nie wiem na jakiej czułości od razu zacząć uczyć się 'celować'. Polecacie na niskiej czy wysokiej tzn. na jakiej wy gracie. Jak wbiłem na server to ludzie wymiatają jeśli chodzić o pada.... Następnie gdy daje opcję SERWERY wyskakuje komunikat "Wyłączono zawartość tworzoną przez użytkowników. Wynajęte serwery z taką zawartością nie będą wyświetlane" i prawie wszystkie serwery nazywają się SERVER[.........] i nie mam jak znaleźć po nazwie jakiegoś polskiego serwera :(.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Terry

    Terry Banned

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    @Up

    Głównie mi chodzi o problem z tymi nazwami serwerów.
     
  4. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    hmm. ja gram na czułości tak 1\4 paska jeżeli chodzi o piechotę
    maksymalna czułość gdy gram pojazdami np. samolot czy czołg

    a zapraszam na serwer o nazwie Polski serwer tim cygański wóz
     
  5. Terry

    Terry Banned

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ok dzięki, tylko mi chodzi dokładnie o to że jak mam znaleźć server jeśli prawie wszystkie nazywają się np. "SERWER [145345346235]" różnią się tylko liczbami.
     
  6. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    Liczbami oznaczone są oficjalne serwery DICE, a każdy z graczy może mieć własny serwer oczywiście za odpowiednią opłatą
     
  7. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    niedługo będzie Ci wszystko latało, też tak miałem z tymi serwerami :) możesz np dostać zaproszenie od znajomych którzy grają na jakimś serwerze i normalnie wejdziesz ;) tylko oni będą widzieli nazwę, opis itp, a ty tylko numer :D
    a czułość na piechotę jak zaczynałem grać miałem 1/4 paska i jak zaczynało mi jakoś iść to zmieniałem na większą, dostawałem po tyłku bo nie mogłem wycelować, ale stopniowo coraz większa i teraz najlepiej mi się gra tak prawie na maksa :)
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum