1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 Multi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SirAttis, Czerwiec 13, 2013.

  1. SirAttis

    SirAttis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Starachowice
    Jak aktywowac swoje konto na multi zeby grac? Kupilem gre wczoraj i posiiadam kod.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RaptorPL

    RaptorPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2013
    Posty:
    207
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Konin
    Jeśli chodzi o online passa to już w BF3 go nie ma.
     
  4. SirAttis

    SirAttis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Starachowice
    Czyli jak moge zagrac na multi?
     
  5. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Wejdz w multi, jak bedzie chciało online pass to podaj, jak nie to jak masz golda to sie ciesz rozgrywka;-)

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  6. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    musisz posiadać xbox live gold inaczej nie pograsz, wystarczy włączyć grę dać multiplayer i wsio
     
  7. elcoocker89

    elcoocker89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na xbox 360 także już nie ma przepustek z EA ?
     
  8. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    już nie ma
     
Wczytywanie...

Poleć forum