1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 multiplayer zwiocha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matis36, Kwiecień 19, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Matis36

    Matis36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Jestem tu nowy i zwracam sie do was z prozba o pomoc
    a mianowicie mój problem polega na tym ze podczas grania przez jakies 5 min wyskakuje w prawym górny rogu trójkat z znaczkiem i automatyczne niemoge sie ruszac.Na poczatku wydawalo mi sie ze to wina lacza ale po sprawdzeniu okazalo sie ze mam dosc dobry zasieg sieci (3 na 4 kreski) wiec mam pytanie o co tu chodzi oto zdjecie

    http://i41.tinypic.com/24uzxbm.jpg

    Z góry dzieki i Pozrdo ;D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Z takim czymś się jeszcze nie spotkałem to na pewno info dla TV raczej tak mi się wydaje
     
  4. Matis36

    Matis36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ale ja w bf3 gram juz ok tygodnia i jeszcze ani razu mi takie cos sie niepokazalo :C
    a wiec co powinienem zrobic zeby wszystko ladnie chodzilo?
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    masz lagi....
    Lag
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale pingi możesz mieć za wysokie
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Sprawdź jaki masz ping bo to jest najważniejsze, czym mniejszy tym lepiej. Jam mam ping 23 :) i BF 3 chodzi płynnie
     
  8. Matis36

    Matis36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sprawdzic ten ping ? bo jestem troche ciemny w tych sprawach :/
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  10. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Lag...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum