1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 multiplayer

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kicający Ogórek, Marzec 3, 2013.

  1. Kicający Ogórek

    Kicający Ogórek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
    Witam , mam taki problem , gdy chce się połączyć z jakimś serwerem wyskakuje mi komunikat "Na serwerze uruchomiona jest zawartośc , której nie posiadasz . Zajrzyj do sklepu w grze , aby sprawdzić zawartość dodatkową i upewnij się , czy masz zainstalowane wszystkie posiadane elementy " .
    Wszystkie darmowe dodatki ze sklepu pobrałem . POMOCY !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Nie posiadasz dodatkow do gry dlatego masz taki komunikat.
     
  4. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Tych dodatków do kupienia (DLC) Wejdź w filtrowanie i znajdz tylko sewery z podstawki :)
     
  5. 4EverSky

    4EverSky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jezeli taki komunikat ci wyskakuje oznacza ze nie masz danego dodatku do gry(Premium)

    Musisz albo go kupic albo w filtsze wybrac mapy ktore posiadają w nawiasie (BF3)
     
  6. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    wykup dodatki DLC nowe mapy
     
Wczytywanie...

Poleć forum