1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 na XBOX360 + XBOX LIVE, Opłaca się kupować?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez fristayllo, Grudzień 7, 2013.

  1. fristayllo

    fristayllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    Tak się zastanawiam czy opłaca się kupować BF3 na xbox 360.

    Chodzi mi głównie głowie problem odnośnie ilości graczy, aby można było zawsze z kim grać.

    Bo teraz wyszedł BF4 i na dodatek XBOX ONE. No i pewnie posypało się trochę z graczy online w BF3 na xboxie360.

    Co sądzicie? Warto kupić? Długo będą ludzie jeszcze grali w BF3 online na xboxie? Ktoś się wypowie może jak tam z tymi graczami online? Nigdy nie brakuje ludzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheWSP

    TheWSP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Twardorzeczka
    Spokojnie będziesz miał z kim pograć. Battlefield 3 jest grą która cieszy się popularności i szybko się to nie zmieni

    Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  4. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Na niektórych typach map jest dość duzo osob, ale ogolnie serwery strasznie opustoszały
    Nie spodziewaj sie ze jak wybierzesz konkretną mapę, tryb i rodziaj to beda ludzie na serwerach. Jeszcze gorzej jest na DLC do BF3 bo na tych nowych trybach nikt nie gra a mapy z DLC wypustoszaly prawie calkowicie.


    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  5. fristayllo

    fristayllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmn, to sądzisz że lepiej zainwestować już w BF4? Bo domyślam się, że tutaj nie brakuje ludzi do grania i długo nie zabraknie.
     
  6. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Tak, moim zdaniem lepiej kupic BF4, ale BF3 to klasyka i mozna go kupic za 30 zl wiec jego tez w swoim czasie polecam (ja kupilem płytkę do multi do BF3 za 15zl)

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. TheWSP

    TheWSP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Twardorzeczka
    To już zależy od cb. Mimo wszystko lepiej zainwestować w 4'ke.

    Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  8. fristayllo

    fristayllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co czytałem to muszę dokupić większy dysk jeśli chciałbym zagrać w BF4. Bo mam dysk 4 GB jak na razie.

    Prawda to? Przed chwilą widziałem właśnie taki artykuł.
     
  9. jas8115

    jas8115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, do bf 4 potrzebny jest duży dysk.

    btw Dysk 4gb? O pamięć wbudowaną ci chyba chodzi.
     
  10. TheWSP

    TheWSP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Twardorzeczka
    Mi bf3 zajmował koło 5 gb, to może być mały problem. Zawsze możesz podłączyć czystego pendrive 16gb i nagrać bf na niego. Na forum była gdzieś instrukcja jak podłączyć pendrive, żeby go wykrywał jako dysk. Chyba, że masz kasę na dysk, bo jednak na 4gb w gry większe pokroju gta v nie pograsz

    Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka
     
  11. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    4GB to nie dysk tylko wew. Pamięć Flash.
    BF4 wymaga do uruchomienia gry dysku wew. do textur.
    Polecam kupic dysk 20GB M$ , rozkręcić go i włożyć do slima.
    Wyjdzie najtaniej.

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  12. fristayllo

    fristayllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @PidzamaSGaming

    Dysk 20 GB M$? Chodzi o MS (Microsoft)? Bo szukam na allegro i tam tylko jedna strona jest z tymi dyskami 20 GB, a ceny cholernie duże jak na ten dysk 20 GB i praktycznie same licytacje. A jak przeglądałem taki media expekt czy avans to tam dysk 20 GB kosztuje 80 zł.

    Naprawdę nie ma nic tańszego?
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak chodzi o ten od Microsoftu. Musisz mieć cierpliwość, szukaj na allegro i w dziale Giełda na forum. Dysk 20 GB spokojnie do 50 zł kupisz.
     
  14. torcik360

    torcik360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czy we wszystkich grach FPS na X360 jest autocelowanie?
    Bo zauważyłem na youtube że np.w XBOXowej wersji HL2 nie ma autonamierzania.
     
  15. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Na multi nigdzie nie ma autocelowania


    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  16. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    w BF3 jest jeszcze sporo ludzi do gry, jak i sporo nowych tzw. nubków co niezbyt ogarniają grę fajnie łoi im sie tyłki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum