1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3, NFS The Run - problem z wypaleniem płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Abraham, Kwiecień 28, 2012.

  1. Abraham

    Abraham Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z wypaleniem gier B3 i NFS TR, pisze że rozmiar pliku jest większy niż pomieści płyta o to zdjęcie
    https://picasaweb.google.com/101287983650775884232/Error#5736455003068736002

    Wcześniej jak wypalałem szło bez prblemów nawet dzisiaj przy Fable II, poszło jak należy.

    Dodam jeszcze że plik iso od nfs niby waży 8,13 tzn, a w rzeczywistośći wychodzi że waży 8,5.
    a o to zdjęcie
    https://picasaweb.google.com/101287983650775884232/Error#5736464538250405890

    Posiadam lt 3.0, dash metro, a wypalam płyty w nagrywarce samsung S222A. Jeśli potrzebne są jeszcze jakieś informacje proszę pisać

    Proszę o pomoc, z góry więlkie dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Abraham

    Abraham Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Wyskakuje, że płyta jest za duża, ponieważ te gry są w formacie XGD3, Fable II poszedł normalnie bo jest XGD2.
    Jaki dokładnie dash posiadasz ? (wersja)
    Jeśli masz LT+3.0 to te gry, odpalisz, przy nagrywaniu wybierz TrunCate, przed nagranie przepuść gry przez ABGX 1.0.6 z tymi ustawieniami:
    http://i56.photobucket.com/albums/g163/Ankoholik/1.jpg
    Wypal zgodnie z poradnikiem, który podał @adam34689
    Aha, jeśli nagrasz je tą nagrywarką to będziesz, mógł w nie grać ale tylko z płyty, nie zaintalujesz ich na dysk, jeśli chcesz instalować gry XGD3 na dysk, musisz się zaopatrzyć w nagrywarke Liteon Ihas 124B i wgrać LT MAX.
     
  6. Abraham

    Abraham Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Znów link, nie działa..
    Daj najlepiej, cały log z ABGX.

    Dograłeś topologydata pod LT+3.0 ?
    W ABGX było na zielono "topologydata is curently verificed"
     
  8. Abraham

    Abraham Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Link powinien już działać. Tak właśnie się stało, lecz przy wypalaniu wyskoczyło coś takiego:

    W 00:48:39 Set L0 Data Zone Capacity Failed! - Reason: Invalid Field in Parameter List

    Jak skończy wypalać to się okaże co jest źle, może to też wina tego że nie mam przegrywarki lite-on.

    ___________________________

    Węc wypaliłem B3 i działa, obraz od NFS chyba jest uszkodzony bo straciłem na niej płytke. Spróbuje jeszcze raz przez abgx przepuścić.
     
  9. krzysiek102967

    krzysiek102967 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Może też, być tak że obraz jest uszkodzony. Ściągnij z innego źródła.
    Jak nagrywasz, najlepiej nic nie rób na komputerze.
     
  11. Abraham

    Abraham Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszytko na ten temat wiem, czytałem forum. Lecz dziwie się że B3 poszedł.


    Tak wiem, staram się za bardzo nie obciążać kompa.
    Tylko martwie się że znowu płyta pójdzie jak spróbuje ponownie wypalić NFS.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kto spamuje? Założyłeś temat z problemem, dotyczącym nagrywania gier, a od tego jest ten wątek: http://xboxforum.pl/iso-10/problem-z-nagraniem-pisz-tutaj-74797/

    To nie jest żaden problem. Wystarczy przeczytać poradnik od początku do końca.
     
  13. Abraham

    Abraham Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisałem w tamtym wątku, lecz pomoc była taka jak twoja, nie pomocna.
    Tylko w tym poradniku nie jest nic napisane o okienkach jakie mi wyskoczyły. Pozdro.
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Słabo szukasz, bo jest napisane. Wystarczy poszukać, a nie tworzyć nowe tematy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum