1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 nie czyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez thebarte12, Lipiec 23, 2013.

  1. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kiedy odpalam BF3 i muszę wcisnąć start gra zaczyna się wczytywać. Trwa to całą wieczność i nie wiem o co chodzi. NBA 2k13 też nie działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Ja mam to samo. Maja kłopoty z livem bo patrzyłem na stronie. Trzeba czekać

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  4. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Możesz podać tą stronę? Bo muszą ze mnie całe nerwy zejść :D
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    U mnie z bf3 to samo... Wogóle to są jakieś jaja od paru dni ;/
    A dziś jeszcze lepiej miałem:
    [​IMG]


    A mój xbox na to....
    [​IMG]


    :D
     
  6. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hahahahaha a ja mojego już do serwisu chciałem dać! Ba już nawet z gościem pisałem! Liczyłem kasę czy mi na nowy napęd starczy! :D
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    się zdziwiłem bo u mnei mieliło tego bf'a i nic a jak wyszedłem do menu i tu zoonk bo nie ma kafelka odpowiedzialnego za napęd :0 ale jak odpiąłem kabelek od neta to przynajmniej mogę grać ;p
     
  8. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na profilu mojej siostry też mogę grać spokojnie (ona ma offline).
     
  9. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ale jak odepniesz kabelek od neta to na swoim koncie też pograsz ;)
     
  10. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Co za szajs moim kumplom wszystko działa a ja nawet do znajomych dodać nie moge :D
     
  11. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Informacje o kłopotach sa na stronie supportu ms a stan usługi masz jak nawet zrobisz test połączenia z netem

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  12. Skipp3r

    Skipp3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bial‚ystok, Poland, Poland
    Po dzisiejszej aktualizacji klocek w ogóle chodzi jak czołg...
    BF3 nie idzie odpalić, za to NFS MW na razie działa :D
    W ogóle M$ jakieś jaja odwala...

    Wysyłane z mojego Live With Walkman za pomocą Tapatalk 2
     
  13. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Nie wyszedł im ten update cos. Mi wszystko działa poza bf. Ale tak cos czułem ze to przez to. Dziwne ze nawet singiel nie chce zaskoczyć

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  14. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    update ale dla beta testerów tak ?
     
  15. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    No tak, ja mam bete i dzis byla aktualizacja jakas grubsza chyba.

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  16. horse

    horse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  17. Skipp3r

    Skipp3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bial‚ystok, Poland, Poland
    Jakie beta testy? Czego?
    O pupa, nawet nfs nie chce zaskoczyć :mad:

    Wysyłane z mojego Live With Walkman za pomocą Tapatalk 2
     
  18. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    heheheheheheheszki ;)
     
  19. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Beta nowego dasha...

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  20. Skipp3r

    Skipp3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bial‚ystok, Poland, Poland
    Ech... Mam nadzieje ze szybko to naprawią...

    Wysyłane z mojego Live With Walkman za pomocą Tapatalk 2
     
  21. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    O ile sie orientuje to ok 16 jak odpalilem konsolke to juz byla kicha wiec juz trwa to jakies 4 godziny co juz jest stanowczo za długo. Najbardziej mnie drażni ze akurat bf nie odpala a wlasnie po to wlaczylem klocka.
    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum