1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 Nie mogę wyszukać serwerów

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez TeHaCek, Czerwiec 22, 2012.

  1. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Witam.
    Otóż mam taki problem.
    Wchodzę w Battlefield 3 w Serwery --> Wyszukaj --> Wpisuje nazwę serwera którą chce dodać (np. ERRU) ale żadnego serwera nie chce mi wyszukać.
    W czym tkwi problem ?
    Próbowałem jakikolwiek serwer z bf3stats.com/servers/ dodać ale żadnego z nich nie chce mi znaleźć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    Moze filtr masz ustawiony tak ze nie wyszukuje serwerow z danego regionu.
     
  4. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Filtr mam ustawiony na Europa, gracze 5+, wszystkie rodzaje i wszystkie mapy
    Może to przyczyna tego iż nie zainstalowałem tej aktualizacji 2,29Gb (tej chyba do stawiania serwerów) niestety mam slima 4GB
    A poza tym do opcji Wyszukaj nie ma ustawiania filtrów
     
  5. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    No masz rozwiązanie...
    Bez aktualizacji nie wyszuka Ci żadnego serwera.
    Uprzedzam pytanie : musisz mieć dysk.
     
  6. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Dokładnie pobrałem tą aktualizacje Multiplayer Update 3 (2.38GB) i teraz wszystko ładnie wyszukuje / znajduje
     
Wczytywanie...

Poleć forum