1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 niezgodność wersji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebcio2804, Styczeń 16, 2012.

  1. sebcio2804

    sebcio2804 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy ktoś z Was spotkał się z tym?Chcę dołączyć do gry znajomego i wyskakuje mi "BŁĄD :Wykryto niezgodność wersji gry.Upewnij się że posiadasz najnowszą wersję gry" WTF? Mam Karkand i nie kumam o co chodzi....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
  4. sebcio2804

    sebcio2804 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    odinstaluj z dysku i zainstaluj ponownie (tylko pamiętaj samą GRE/nie kasuj czasem Online passa)
     
  6. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Może jakieś update w grze niezainstalowane albo u ciebie albo u kolegi
     
  7. sebcio2804

    sebcio2804 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no ok z tym patchem rozumiem.Ale gdzie to się zmienia?Czy poprostu wewalic na pena i wkladac i wyciągać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum