1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 Operacja Metro zawiesza się.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damian2121, Październik 20, 2012.

  1. Damian2121

    Damian2121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam.Mam problem.Polega on nam tym,że gdy gram w Battlefielda 3 to gra mi się zawiesza.Ma to miejsce tylko na mapie operacja metro i najczęściej gdy gram szturm.Na podboju nie mam takiego problemu.Gra zawieszą się albo tak po pół godzinie grania,czasem nawet dłużej idzie pograć.Dodam,że gra jest oryginalna.Może mi ktoś doradzić jak pozbyć się tego problemu?Odinstalowałem wszystkie aktualizacje i zainstalowałem na nowo i dalej to samo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    mam to samo i podobno duzo ludzi tak ma podobno to jakis blad gry ;;/
     
  4. SwirekPL

    SwirekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak wyżej, mam to samo tyle że w Podboju, czasem gram kilka razy tą mapę i nie zacina się. A czasem zagram 20 minut i zacina. No ale jeśli to problem gry, to cóż poradzić :]
     
  5. Damian2121

    Damian2121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Kurcze,ale to trochę jest wkurzające,jak tak gra się metro i człowiek nawet nie wiek kiedy się gra zatnie.
     
  6. SwirekPL

    SwirekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odp: Battlefield 3 Operacja Metro zawiesza się.

    W zasadzie i tak staty dodaje, a zacinki nie są znowu aż tak częste (przynajmniej u mnie).

    Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    ja zauwazylem ze im dluzej sie gra caly czas np mapke metro z 1000 ticketami to wtedy tak po 45-60 minutach sie zatnie moze konsola nie wyrabia ?:D
     
  8. matysiakos

    matysiakos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Zawiesza mi się Xbox (Podbój + Metro), muszę go wyłączyć i włączyć od nowa. Pewien znajomy powiedział mi, że podobno jest to spowodowane spadkiem napięcia w gniazdku.
    Czy to jest prawda, to nie mogę tego potwierdzić, bo się zwyczajnie na tym nie znam. Podałem jedynie sugestię.
    Chociaż napięcie w gniazdku nie skacze sobie "tak o", więc można byłoby zauważyć np. przygasającą żarówkę.
    Pozdrawiam
     
  9. Damian2121

    Damian2121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie wiem,jak z tym napięciem,ale chyba jak by skakało napięcie to inne gry też często by się zawieszały,nie?
     
  10. deWille

    deWille Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Capital
    ostatni update nic nie pomogl. Ten zwis konsoli jest tylko na mapie Metro i chyba tylko cq 300% i wiecej. U mnie przynajmniej sytuacja zachodzi gdy zostalo juz ok 10% ticketow i mniej. Mega wk**** Wlasnie po raz kolejny mi sie wywalilo. To jakis blad gry - nie konsoli. I chyba zlicza tylko punkty bazowe a reszty nie
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    trzeba mieć wszystkie patche gra i tak dalej ma dużo błędów i się wiesza cały czas z róznych przypadkach jest łatana....
     
  12. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    Na PS3 mam podobnie, mapa: Sekwana. Rekord to 7 zwiech konsoli w jednym meczu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum