1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 premium LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez denios, Luty 13, 2014.

  1. denios

    denios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, moj problem jest nastepujacy: kupilem bf 3 premium na allegro sposobem pobrania profilu... Hejting dla siebie zatrzymac.
    Pobralem premium, dodatek wwz i gdy wkladam plyte nagrana zwykla.nagrywarka(iihas popsuty przy kupnie) zalogowaniu sie i przelogowaniu na mij profil pokazuje sie blad nie mozna odxzytac plyty, instalowalem nawet na dysku i uzywalem mp 3trick i nic ;/ jakies rozwiazanie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wcześniej normalnie działała? Możliwe, że była kiepsko nagrana.
     
  4. denios

    denios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ogolnie dzialac dziala, mozna grac normalnie multi, coopa itp tylko wlasnie jest blad z ta zmiana profilu ;/


    EDIT

    Dodam tez, ze jak sie przelogowuje z innego profilu na glowny itd to nie ma zadnych bledow. Tylko na tym z premium jest ;/

    EDIT

    Temat do zamkniecia [​IMG] uporalem sie z problemem i to w lepszy sposob [​IMG] nie musze sie teraz przelogowywac ani przenosic licencji [​IMG] dodatki sa pp moje, pobrane z mojego profilu a nie zakupionego

    Info orso6// Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  5. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pochwal się co zrobiłeś :-D

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  6. denios

    denios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poprostu przelogowalem sie na swoj profil i z poziomu gry pobralem dodatki ;) jakims cudem mi zalapalo ale na battlelogu nie pokazuje premium ;) za to nie musze sie przelogowywac zeby pograc ;pp
     
  7. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Bo nie masz premium tylko dodatki. Na tym polega pic z premium bez licencji.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. denios

    denios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No niby tak ale normalnie zeby odpalic dodatki ito trzeba sie przelogowac ;) a ja nie musze ;) dodatki dzialaja(bronie, mapy), niesmiertelniki, noz itp ;) bez przelogowania sie ;) za miesiac mozna przeniesc licencje yo sie przeniesie ;pp
     
  9. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    To może sprawdź w necie ile osób korzysta z konta bo możesz się zdziwić z tą licencją :)

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. denios

    denios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem ze to konto z ktorego korzysta x ryja ;pp ale spokojnie ;) dam rade ^^ wystarczy byc sprytnym ;) jeszcxe trzeba bf4 zakupic ^^ jakbys chcial pograc w jakies gry mp to napisz pw albo zapros xbox MrDeniosPL ;) costam sie ogarnie ;) payday2, bf3, wot, bf4, fifa 14, cod ghosts, black ops 2, shift 2, gta 5 itp ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum